Rohkema info nägemiseks:

KLAASIMEES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1228; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KLAASIMEES OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KLAASIMEES OÜ-sse, kus klaasi selgus kohtub innovatsiooni visiooniga. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: muuta ruume klaasi elegantsi ja mitmekülgsusega. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme käsitöölised ja uuendajad ehitus- ja kinnisvara valdkonnas. Meie oskused ehitus- ja viimistlusmaterjalide alal on seadnud uue standardi klaasitööde kaubanduses.

KLAASIMEES OÜ-s oleme spetsialiseerunud teie visiooni elluviimisele meie laia tootevaliku kaudu. Alates autode peeglite sihvast elegantsist kuni dušinurkade täpse inseneritööni tagame, et iga toode on meie pühendumuse tunnistus suurepärasusele. Meie teenused hõlmavad klaaside puurimist ja lihvimist, klaasi lõikamist ja erilahenduste klaaside valmistamist, mis vastavad teie ainulaadsetele vajadustele.

Meie portfell on meie mitmekülgsuse peegeldus, sisaldades kõike alates klaasist rõdupiiretest, mis lisavad teie välistele aladele modernsuse puudutust, kuni klaaspakettide ja laminaatklaasideni, mis pakuvad ohutust stiili ohverdamata. Meie lükanduste ja mustriliste klaaside elegants võib muuta iga ruumi, samal ajal kui meie peegeluksed toovad ruumi uue mõõtme valgust ja avarust.

Neile, kes otsivad julgemat avaldust, pakuvad meie toonklaasid ja tumeda klaasi valikud privaatsust ja kaasaegset serva. Meie pühendumus innovatsioonile on ilmne igas loodud tükis ja meie meeskond on pühendunud lahenduste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi.

KLAASIMEES OÜ-s usume, et suurepärane klaasitöö ei ole lihtsalt ava täitmine seinas, see on uute võimaluste akna avamine. See on iga detaili, alates disainist kuni paigaldamiseni, hoolikas juhtimine. See on toote loomine, mis mitte ainult ei täida eesmärki, vaid räägib ka lugu - teie lugu.

Liituge meiega maailma kujundamisel, kus klaas ei ole lihtsalt materjal, vaid kujutlusvõime lõuend. Kogege klaasi kunsti KLAASIMEES OÜ-s.

Uuri lisaks!

KLAASIMEES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari H.

Suurepärane kogemus! Klaasimees OÜ pakkus kiiret ja professionaalset teenust ning nende klaasitöö oli laitmatu.

- Johan G.

Väga rahul oma valitud klaasitöödega. Klaasimees OÜ meeskond oli väga abivalmis ja lahendas kõik minu küsimused ning mured kiiresti ja efektiivselt.

- Kairit J.

Soovitan kindlasti! Klaasimees OÜ osutus usaldusväärseks partneriks, kes tegi suurepärast tööd meie dušinurga ehitamisel. Tulemus ületas meie ootusi!

5 uuenduslikku kasutusviisi lamineeritud klaasi puhul kaasaegses arhitektuuris

Lamineeritud klaas on turvaklaasi tüüp, mis püsib koos, kui see puruneb. See on valmistatud kahe või enama klaasikihi kokkuliimimisega vahekihiga, mis on tavaliselt valmistatud polüvinüülbutüraalist (PVB), etüleenvinüülatsetaadist (EVA) või termoplastilisest polüuretaanist (TPU). See vahekiht hoiab klaasikihte koos isegi purunemisel, takistades klaasi suurteks teravateks tükkideks lagunemist. Lamineeritud klaas on tuntud oma ohutuse, vastupidavuse ja mitmekülgsete omaduste poolest, muutes selle ideaalseks valikuks kaasaegses arhitektuuris. See pakub suurenenud turvalisust, UV-kaitset, müra

Dropdown

kõik artiklid

Klaasi kunst: kuidas kohandatud peeglid ruumi muundavad

Peeglid on sajandeid olnud disaini keskmes, pakkudes enamat kui lihtsalt peegeldav pind. Need on võimsad tööriistad, mis võivad muuta tajumist, suurendada estee
ssb.ee
Peeglid on sajandeid olnud disaini keskmes, pakkudes enamat kui lihtsalt peegeldav pind. Need on võimsad tööriistad, mis võivad muuta tajumist, suurendada esteetikat ja isegi võimendada loomulikku valgust. Peeglite strateegiline paigutus võib ruumi täielikult muuta, muutes selle suuremaks, heledamaks ja kutsuvamaks. Kohandatud peeglid on eritellimusel valmistatud tükid, mis on kohandatud vastavalt ruumi ainulaadsetele mõõtmetele ja stiilieelistustele. Erinevalt riiulilt ostetavatest valikutest pakuvad kohandatud peeglid võimalust luua tükk, mis on täiuslikult integreeritud ruumi või hoone

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.