Rohkema info nägemiseks:

EUROLEIB AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5249; jälgijaid - 38. Arvustusi - 2; Artikleid 10+ "Kirjuta EUROLEIB AS kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus traditsiooniline küpsetamine kohtub kaasaegse kulinaarse meisterlikkusega. EUROLEIB AS-s usume, et tervislikud ja käsitsi valmistatud toidud toovad rõõmu ja mugavust igale lauale. Meie teekond algas lihtsast kirest: luua kondiitritooteid, mis rahuldavad maitsemeeli ja toidavad hinge.

Meie valik kulinaarseid tooteid on meie pühendumuse kvaliteedile ja maitsele tunnistus. Meie leibade ja saiakeste maalähedasest võlust kuni meie kringlite keerukate kihtideni on iga toode meie küpsetamispärandi tähistus. Meie tordid ei ole lihtsalt magustoidud; need on magususe lood, mis sobivad igaks sündmuseks. Ja nendeks hetkedeks, kui ihkad midagi soolast, on meie suupisted ja küpsised seal, et rahuldada iga kapriisi.

Meie brändi südames on pühendumus kasutada ainult parimaid koostisosi. Me hangime kohalikult nii palju kui võimalik, toetades meie kogukonda ja tagades, et iga suutäis, mida võtate, on täis värskust ja maitset. Meie pagarid ja kokad on kunstnikud, valades oma oskusteabe ja armastuse igasse pakutavasse tootesse.

Olenemata sellest, kas otsite kiiret suutäit või planeerite uhket pidusööki, EUROLEIB AS-l on midagi, mis rõõmustab teie maitsemeeli. Meie hummused on eksootiliste maitsete ja kreemjate tekstuuride segu, samas kui meie kotletid on soolase toidu taeva maitsev põgenemine. Ja ärgem unustagem meie snäkke2014need on täiuslikud kaaslased teie kohvipausiks või õhtuseks lõõgastumiseks.

Kogege hästi söömise rõõmu EUROLEIB AS-ga. Sirvige meie e-poodi, täitke oma ostukorv meie armastusega valmistatud toodetega ja nautige koduse headuse maitset, mis on otse teie ukse taha toimetatud. Tellimuste ja päringute jaoks võtke meiega ühendust aadressil tellimine@martapagar.ee või helistage meile numbril 38 52349, 566 35814. Oleme siin, et tuua õnnetükike teie igapäevaellu.

Nautige EUROLEIB AS autentseid maitseid, kus iga toode on meie loo tükk, mis on küpsetatud just teie jaoks täiuslikkuseni.

Kontakt

EUROLEIB AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.

Suurepärane valik ja uskumatult maitsvad tooted! Aitäh, Euroleib AS, teie pagarioskused teevad meie päeva alati eriliseks.

- Priit T.

Kiire tarne ja kvaliteetne toode. Olen äärmiselt rahul! Tänud, Euroleib AS!

- Kadi L.

Imeline teenindus ja suurepärane maitse! Ma armastan teie küpsetisi ja ei saa oodata järgmist tellimust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised omadused teevad käsitööleivast nii erilise ja kunstilise toidu?

Käsitööleivad on küpsetamistraditsiooni tipp, ühendades vanad tehnikad puhtate, tihti kohapeal hangitud koostisosadega, et luua leibu, mis ei ole lihtsalt toit, vaid söödav kunstivorm. Selles postituses uurime viit käsitööleiba, mis mitte ainult ei hellita maitsemeeli, vaid kannavad endaga ka ajaloo killukest nende päritolukohtadest. Käsitööleiva tõus Käsitööleib eristub oma käsitöölaadi, väikese partiide tootmise ja maitse ning tekstuurile ühtsuse eelistamise poolest. Need leivad on tihti krõbeda koorega, nätske sisuga ja valmistatud kasutades traditsioonilisi meetodeid ja

Dropdown

kõik artiklid

Mis muudab šokolaadihummuse nii ainulaadseks ja populaarseks suupisteks?

Šokolaadihummus on traditsioonilise Lähis-Ida leviku maitsev keerdkäik. Erinevalt soolastest maitsetest ühendab see uuenduslik loomine klassikalise hummuse kree
ssb.ee
Šokolaadihummus on traditsioonilise Lähis-Ida leviku maitsev keerdkäik. Erinevalt soolastest maitsetest ühendab see uuenduslik loomine klassikalise hummuse kreemja tekstuuriga rikkaliku, lopsaka šokolaadi maitse, pakkudes ainulaadset ja tervislikumat alternatiivi tavapärastele šokolaadimääretele. Kuna tarbijad otsivad tervislikumaid valikuid ilma maitse ohverdamata, on magusate hummuse sortide populaarsus hüppeliselt kasvanud. Eriti šokolaadihummus on toiduentusiastide südamed võitnud, pakkudes süütut viisi šokolaadiisu rahuldamiseks. Šokolaadihummuse ainulaadne võlu Šokolaadihummus on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.