Rohkema info nägemiseks:

KADRIMARDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täiustatud kuulmislahendusi ja teavitussüsteeme, mille eesmärk on anda klientidele suurem sõltumatus ja ühenduvus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missiooni südames on pühendumus inimeste elukvaliteedi tõstmisele, kellel on kuulmispuude. Mõistame vähendatud kuulmisega kaasnevaid väljakutseid ja meie eesmärk on pakkuda lahendusi, mis parandavad mitte ainult kuulmist, vaid tagavad ka ohutuse ja soodustavad iseseisvust. Meie valik täiustatud kuulmislahendusi ja teavitussüsteeme on loodud kasutades tipptehnoloogiat, et need sulanduksid sujuvalt teie igapäevaellu.

Kujutage ette maailma, kus saate nautida oma lähedaste naeru, lemmikfilmi dialooge ja teie kogukonnas tehtavaid olulisi teadaandeid ilma pingutuseta. Meie kuuldeaparaadid, mis on varustatud funktsioonidega nagu FM ja Bluetooth juhtmevaba ühenduvus, on loodud pakkuma kristallselget helikvaliteeti. Olgu selleks MAXI Pro mitmekülgseks kuulamiseks või diskreetne MICROSET kasutamiseks liikvel olles, meil on lahendus, mis on kohandatud teie vajadustele.

Kuid meie pühendumus ei peatu kuulmise juures. Me usume terviklikku ligipääsetavuse lähenemisse, mistõttu pakume laia valikut teavitusseadmeid. Alates juhtmevabade monitoride vastuvõtjatest, mis teavitavad teid uksekelladest ja telefonikõnedest, kuni elupäästvate suitsu- ja vingugaasianduriteni, meie tooted tagavad, et olete alati informeeritud. Meie uuenduslikud TELEFONIKUTSUNGI VILKUR ja ÄRATUSKELL PRO on loodud hoidma teid ühenduses ja turvaliselt, päeval ja öösel.

Meie toodetega ei osta te lihtsalt seadet; te investeerite ühendatuse ja teadlikkuse elustiili. Meie kuulmispuudega inimeste kuuldeaparaadid ja kurtide kuuldeaparaadid on rohkem kui lihtsalt seadmed; need on teie värav täisväärtuslikumale, kaasahaaravamale elule. Ja nendeks hetkedeks, kui vajate õrna tõuget, pakuvad meie vibro padja äratuskellad ja kantavad lehekülje vastuvõtjad diskreetseid, kuid tõhusaid hoiatusi.

Liituge meiega, omaks võttes meie loosungi, 'Kuule, ole teadlik, ela täiel rinnal.' Kadrimardi OÜ-ga valite partneri, kes on pühendunud teie kuulmis- ja ohutusvajadustele. Uurige meie tooteid ja saage teada, kuidas me saame aidata teil taasühenduda ümbritseva maailmaga.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

KADRIMARDI OÜ kontaktid

KADRIMARDI OÜ tegevusaruanne 2022

2023. aastal plaanib osaühing Kadrimardi jätkata välja kujunenud tegevusaladega. Selle eesmärgi saavutamiseks plaanib juhtkond suurendada netokäivet ning optimeerida tegevuskulusid.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas bluetooth-kuuldeaparaadid võivad teie elu muuta

Indiviididele, kellel on kuulmispuue, on Bluetooth-tehnoloogia tulek kuuldeaparaatidesse midagi enneolematut. Bluetooth-kuuldeaparaadid ei ole lihtsalt seadmed,
ssb.ee
Indiviididele, kellel on kuulmispuue, on Bluetooth-tehnoloogia tulek kuuldeaparaatidesse midagi enneolematut. Bluetooth-kuuldeaparaadid ei ole lihtsalt seadmed, mis võimendavad heli; need on keerukad tehnoloogiaesemed, mis võivad oluliselt parandada nende kasutajate elukvaliteeti. Elumuutvad eelised Bluetooth-kuuldeaparaatide kasutamisel Bluetooth-kuuldeaparaadid saavad otse ühenduda nutitelefonide, televiisorite ja teiste Bluetoothi võimaldavate seadmetega, võimaldades sujuvat heli voogedastust ja käed-vabad kõnesid. See ühenduvus soodustab paremat suhtlust sõprade, pere ja kolleegidega,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.