Rohkema info nägemiseks:

DIXEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 884; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DIXEN OÜ kohta arvamuslugu!"

DIXEN OÜ hetkeolukord

Juba 884 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 159 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte alustas tegevust 1993.aastal. Alates aastast 1997 osaühing osakapitali suurusega 40000 krooni ja alates aastast 2011 2556 eurot.

Juriidiline aadress Tallinn, Raudtee 33. Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on toitlustamine ja sellega seotud teenindamine ning toidukaupade kaubandus. Ettevõte tegutseb Tallinnas Nõmmel, kus asub kohvik-pagariäri Köök & Kook. Ekspordiga ettevõte ei tegele, toodang toodetakse ja müüakse kohapeal. Ettevõte annab täna tööd seitsmele inimesele.

OÜ Dixen juhatus koosneb kahest inimesest, kes ise ühtlasi selles ettevõttes töötavad: Anne Raudberg ja Toomas Raudberg. Kumbki osanik omab võrdse arvu osakuid.

2023.aastal oli osaühing Dixen müügitulu käibemaksuga 173710 eurot, mis oli 11,7% suurem kui eelmisel aastal. 2023.aastal töötas ettevõttes 7 inimest. Palgakulu koos sotsiaalmaksuga oli 83646 eurot. Palgakulu suurenes võrreldes eelmise aastaga ja oli 18,8% suurem. Ettevõtte tegevust mõjutas endiselt oluliselt COVID-19 viirusest põhjustatud majanduskriis, samuti Venemaa alustatud täiemahuline sõda Ukraina vastu.

OÜ Dixen puhul tähendas see tootmise, müügi ja teenindamise ümberkorraldamist. Samas panustas ettevõte turundusse ja leidis uusi kliente ning koostööpartnereid. Selle tulemusaena müügitulu kasvas ning ettevõte oli kasumis.

2023.aastal oli ettevõtte kasum 1743 eurot.

Väike küll aga siiski kasum.

DIXEN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.