Rohkema info nägemiseks:

DISAINIKORP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1548; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DISAINIKORP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Disainikorp-i, kus meie kirg muljete kujundamise ja edulugude trükkimise vastu on olnud meie agentuuri nurgakiviks alates 1997. aastast. Üle kahe aastakümne pühendumusega oleme end kehtestanud loovuse ja tipptaseme majakana meedia- ja trükimaailmas.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: pakkuda terviklikke meedia- ja trükilahendusi, mis ei vasta mitte ainult teie ootustele, vaid ületavad neid. Eriala illustratsiooni ja trükiste kujundamise alal, toome teie visiooni ellu peene puudutusega ja kvaliteedipühendumusega, mis on tööstuses võrdne.

Esimesest visandist kuni lõpliku trükini töötavad meie kogenud disainerid ja illustraatorid väsimatult, et tagada iga projekti meistriteos. Olgu teie eesmärgiks köita oma publikut hämmastavate reklaammaterjalidega või soovite oma sõnumit edastada kaunilt kujundatud trükiste kaudu, Disainikorp OÜ on teie usaldusväärne partner.

Meie portfoolio on meie mitmekülgsuse ja asjatundlikkuse tunnistus. See pole lihtsalt varasemate tööde kogum; see on lugude galerii, iga tükk on täpsuse ja hoolitsusega kootud narratiiv. Kutsume teid uurima meie loomingut ja kujutlema võimalusi oma brändi jaoks.

Disainikorp OÜ-s usume, et suurepärane disain on enamat kui esteetika - see on võimas vahend jutustamiseks ja brändi ehitamiseks. Seetõttu süstime igasse projekti loovust ja strateegilist mõtlemist, tagades, et teie sõnum kõnetab teie publikut ja peab ajaproovile vastu.

Liituge meiega loovuse teekonnal. Teeme koos ajalugu disainidega, mis inspireerivad, ja trükistega, mis püsivad. Muljete kujundamine, edulugude trükkimine! - see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Küsimuste ja koostöö puhul võtke meiega ühendust aadressil karel@disainikorp.ee või helistage meile numbril +372 509 6611. Loome koos midagi erakordset.

VEEBILEHT

DISAINIKORP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Suurepärane disainikorp, kes suutis meie brändi identiteedi täpselt tabada ja esile tuua!

- Siiri K.

Väga professionaalne ja loominguline meeskond, kes suudab lahendada ka kõige keerulisemaid ülesandeid!

- Kairit L.

Ületasid kõik ootused! Meie trükised on nüüd visuaalselt rabavad ja tõhusad, tänu Disainikorp'ile!

Mõju maksimeerimine strateegilise reklaamiga

Reklaam on viimastel aastakümnetel läbi teinud olulise muutuse. Traditsioonilisest trüki- ja ringhäälingumeediast digitaalplatvormide tõusuni on ettevõtete võimalused oma sihtrühmadeni jõudmiseks laienenud ja arenenud. Selle evolutsiooni mõistmine on tänasel turul kõige tõhusamate strateegiate kasutamiseks hädavajalik. Sotsiaalmeedia, mõjutajaturunduse ja programmilise reklaami tulekuga pakub praegune maastik sihitud ja interaktiivsete kampaaniate jaoks rohkelt võimalusi. Nende suundumustega kursis püsimine võimaldab ettevõtetel kohaneda ja konkurentsivõimeliseks jääda. Oma

Dropdown

kõik artiklid

Illustratsioonikunst brändingus

Illustratsioon brändingus on kohandatud kunstiteoste kasutamine ettevõtte identiteedi, väärtuste ja sõnumi esindamiseks. See on visuaalne keel, mis suudab keeru
ssb.ee
Illustratsioon brändingus on kohandatud kunstiteoste kasutamine ettevõtte identiteedi, väärtuste ja sõnumi esindamiseks. See on visuaalne keel, mis suudab keerulisi ideid lihtsalt ja meeldejäävalt edastada. 19. sajandi ravimipudelite keerukatest etikettidest kuni Apple'i toodete ikoonilise õunani on illustratsioon olnud brändi identiteedi nurgakivi. Illustratsiooni strateegiline roll brändingus Illustratsioonid võivad brändile isiksust lisada, muutes selle sihtpublikule suhestatavaks ja kaasahaaravaks. Unikaalsed illustratsioonid muutuvad sünonüümiks brändiga, aidates kiiresti ära tunda ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.