Rohkema info nägemiseks:

RÄPINA APTEEK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 527; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RÄPINA APTEEK OÜ kohta arvamuslugu!"

RÄPINA APTEEK OÜ hetkeolukord

Juba 527 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Räpina Apteegi põhitegevusala on ravimite müük,valmistamine ja muude apteegikaupade müük. 2022 aasta netokäive oli 840980 .- €

Apteegi netokäive vähenes võrreldes 2021 aastaga 4,48%. Laoseis suurenes 1251.-€ võrra.Ravimite ja apteegikaupade müük vähenes 3699.-€ võrra.Kasum 19165,mis on 3900.-€ vähem,kui möödunud aastal.

Meie huvi on jätkuvalt säilitada ja parandada tervishoiu põhimõtetel tegutsemist ning osutada kvaliteetset apteegiteenust. Töötajate professionaalsus, pidev enesetäiendamine ja vastutustundlikkus igapäevatöös,ning jätkuv koostöö lepingupartneritega aitavad säilitada stabiilsust ka käesoleval perioodil.

Tööle on vöetud uus mitteeriala töötaja. Uus proviisor alustab tööd 2023 aasta märtsis.

2022 aastal on teostatud laoruumi remont ja paigaldatud laua valgustus. Puhkeruumi on muretsetud uued kapid ja koridori seinariiulid.

Tellitud on katuse projekt ja leitud ehitaja. Ehitustööd jäävad 2023 aasta juuli kuusse.Ehituse kogumaht selgub peale katuse avamist.

Järgmised tööd on trepi projekteerimine ja remont.

RÄPINA APTEEK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.