Rohkema info nägemiseks:

TIP KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne nõustamis- ja arendusettevõte, mis juhendab kliente supervisiooni, coachingu ja terapeutiliste meetodite kaudu, aidates neil ületada tööalaseid väljakutseid ning saavutada sisemine tasakaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast Tip Konsultatsioonid OÜ-sse, kus pakume kogenud ja mitmekülgse taustaga nõustamisteenuseid, et aidata indiviide, meeskondi ja organisatsioone nende professionaalsetes väljakutsetes ning isiklikus arengus.

Supervisioon on meie kirg ja spetsialiteet. Töötame individuaalklientide, meeskondade ja organisatsioonidega, et lahendada keerulisi juhtumeid, professionaalsusega seotud küsimusi ja koostööprobleeme. Meie supervisiooniteenus hõlmab kõiki tööaspekte – protsesse, eesmärke ja suhteid. See on interaktiivne, toetav ja arendav nõustamisviis, mis aitab teil saavutada parimad tulemused.

Kui soovite tõsta oma organisatsiooni tõhusust, suurendada koostööoskusi, parandada juhtimist või saavutada muid eesmärke, siis on meie coaching-programmid teie jaoks. Struktureeritud arenguprotsessina aitab coaching teil omandada uusi oskusi, muuta harjumusi ja saavutada kindlaid eesmärke. Töötame individuaalsel, meeskondlikul ja organisatsiooni tasandil, tagades tulemusliku ja teadliku arengu.

Meie terapeutilised lähenemisviisid põhinevad psühhodraamal, konstellatsioonidel, NLP-l ja psühhoanalüütilisel arenguteoorial. Aktiivne läbielamine ja sügav läbitöötamine aitavad klientidel jõuda kiiremini küsimuste tegelike põhjusteni. Meie terapeutilised sessioonid aitavad teil avastada sügaval peituvaid tundeid ja traumasid ning neist vabaneda, tagades seeläbi tervikliku heaolu.

Oleme töötanud erinevates valdkondades üle 26 aasta, kombineerides teadmisi ja oskusi eripedagoogika, majanduse, psühhodraama, konstellatsioonide, NLP ja psühhoanalüüsi valdkondades. Meie supervisioon, coaching ja terapeutilised meetodid on näidanud positiivseid muutusi nii individuaal-, meeskonna- kui ka organisatsioonitasandil. Igale kliendile lähenedes võtame arvesse teie ainulaadseid vajadusi ja eesmärke, tagades seeläbi personaalse ja tõhusa teenuse.

Kui soovid suurendada oma professionaalset efektiivsust, parandada meeskonnatööd või leida sügavaid isiklikke lahendusi, võta meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda sulle parimat nõustamisteenust, mis vastab täpselt sinu vajadustele ja eesmärkidele. Koos leiame parima lahenduse, mis aitab sul saavutada edu ja heaolu oma töös ja elus.

Võta meiega ühendust juba täna ja astu esimene samm oma teekonnal parema enesetunnetuse, professionaalse kasvu ja tulemuslikkuse suunas!

KONTAKT

TIP KONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris K.

Tundsin end kuulduna ja mõistetuna. Nende lähenemine on õrn, kuid samas tõhus.

- Karl V.

Suurepärane meeskond, kes suudab lootuslikult keerulistest olukordadest selgust tuua.

- Anneli P.

Arvestatakse minu individuaalseid vajadusi. Nende juhendamine on olnud minu jaoks tõeline õnnistus ja õpetlik kogemus.

TIP KONSULTATSIOONID OÜ tegevusaruanne 2022

Majandustegevus oli väga aktiivne.

Dropdown

kõik artiklid

Emotsionaalne avastusretk: sügav läbimurre terapeutiliste meetoditega

Elu on nagu keeruline pusle, täis erinevaid emotsioone, mõtteid ja minevikuvarje. Emotsionaalsed väljakutsed võivad olla salapärased ja mõnikord lausa hirmutava
ssb.ee
Elu on nagu keeruline pusle, täis erinevaid emotsioone, mõtteid ja minevikuvarje. Emotsionaalsed väljakutsed võivad olla salapärased ja mõnikord lausa hirmutavad, kuid samal ajal pakuvad nad võimaluse avastada oma sisemist maailma sügavamalt kui kunagi varem. Meie terapeutilised meetodid on nagu võti, mis avab ukse sinu emotsionaalsesse sügavikku, aidates sul leida selgust, rahu ja tasakaalu oma elus. Psühhodraama on nagu emotsionaalne teater, kus sa oled nii näitleja kui ka vaataja omaenda elu lavastuses. See meetod võimaldab sul uurida mineviku sündmusi, väljendada sügavaid tundeid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.