Rohkema info nägemiseks:

ARTOCARPUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1296; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARTOCARPUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ARTOCARPUS OÜ hetkeolukord

Juba 1296 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 42 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022 a. oli Artocarpus OÜ-le keeruline. Tuntavalt langes ettevõtte e-poe Mesi24.ee käive, mis covidi kriisi süvenedes ootamatult alates 2019 a.

kasvanud oli. Hoolimata tublist turundustegevusest, ei ole õnnestunud langust kasvuks pöörata ka 2023 aastal ning tundub, et süvenevast majanduskriisist tingituna on e-poe käive endiselt tugevas languses. Keerulisse olukorda on ettevõtte seadnud ka mesilaste talvesöögiks kasutatava suhkru hinna meeletu tõus ning mesilaspere toetuse valitsuse poolt tõstmata jätmine. Olukorrale annab omalt poolt tumeda varjundi ka mee turuhinna muutumatuks jäämine kõikide teiste hindade tublis tõusulaines ning kesine saak 2022 aastal. 2021-2022 aastatel edendasime oma ettevõtet ka Leader meetme abiga, soetades toetust kaasates füüsilise töö lihtsustamiseks meesumba, meemajja põrandapesumasina ning mesindamise tarvis tubli mesilastarude korpuste tagavara. 2023 aastal aga loobusime Leader meetme kasutamisest just märgatava käibelanguse tõttu, oma osaluse teenimisega mitte hakkamasaamise hirmus. Järgneva pooleteise aasta peamiseks eesmärgiks on tagasi maksta MES-ist saadud laen 2021 aastal valminud uue meemaja ehituseks.

Muus osas on OÜ Artocarpus tegevus endine. Toodetakse ja turustatakse meesegusid ning muid mesindussaadusi, kasvatatakse mesilasemasid nii oma tootmismesila tarvis kui ka vähesel määral turustamiseks. Samuti töötatakse innuga 2022 aastal avanenud väikese ekspordi võimaluse suunas ja kavas on pakutavat sortimenti laiendada ka uute, praegusest hoopis erinevate toodetega.

Müügi edendamiseks püütakse osaleda rohkem laatadel ja messidel, võetakse vastu turismigruppe meemajas ning osaletakse väiksematel toiduhangetel. Samuti on endiselt aktiivne meesegude valmistamise ja pakendamise teenus teistele ettevõtetele.

Lähitulevikust loodetakse head meesaaki ning üleriigilise majandusliku olukorra paranemist, mis võimaldaks taas langused käibes tõusuks pöörata.

ARTOCARPUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.