Rohkema info nägemiseks:

MÄRJAMAA HAIGLA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1519; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MÄRJAMAA HAIGLA AS kohta arvamuslugu!"

MÄRJAMAA HAIGLA AS hetkeolukord

Juba 1519 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Märjamaa Haigla AS on õendushaigla, mille tegevus on reguleeritud Sotsiaalministri määrusega nr 3,13.01.2014.a. „Õendushaiglas iseseisvalt osutada lubatud õendusabiteenuste loetelu ja nende hulka kuuluvad tegevused ning nõuded statsionaarse õendusabi iseseisvalt osutamiseks vajalikule töötajate koosseisule, ruumidele, sisseseadele, aparatuurile ja töövahenditele“.

Iseseisvat statsionaarset õendusabiteenust osutati 20-l voodil ja väljaspool kodu osutatavat üldhooldusteenust 43-l voodil.

Eriarstiabist pakuti aruandeaastal radioloogiateenuseid ja raviti koroonaviirusega nakatunud patsiente juhul, kui nakatumine toimus haiglas või hooldekodus viibides.

Äriruume üüriti Põhja-Eesti Regionaalhaiglale kiirabibrigaadi majutuseks, SA Raplamaa Haiglale eriarstiabiks ning Märjamaa Arstid OÜ-le perearstiabi osutamiseks.

Iseseisvat statsionaarset õendusabiteenust osutati Tervisekassaga sõlmitud ravi rahastamise lepingu alusel, milles omaosaluse määr on 15% voodipäeva maksumusest.

Väljaspool kodu osutatava üldhooldusteenuse rahastamise osas toimus aruandeaastal nn riiklik hooldereform. Alates 01.07.2023.a. rahastab kohalik omavalitsus hooldusteenust vahetult osutavate hooldustöötajate ja abihooldustöötajate tööjõukulud, tööriietuse ja isikukaitsevahendite kulud, tervisekontrolli ja vaktsineerimise kulud ja koolituse ning supervisiooni kulud.

Kohalik omavalitsus võib kehtestada nimetatud kulude tasumise piirmäära, mis Märjamaa

Vallavalitsuse üldkorraldusega 09.08.2023.a.on 400 eurot suure hooldusvajaduse ja 590 eurot ulatusliku hooldusvajaduse puhul.

Peale selle hüvitab kohalik omavalitsus inimese väiksema sissetuleku ja eelmise aasta keskmise vanaduspensioni vahe hoolduskomponendile lisaks, kui see on omaosaluse tasumiseks vajalik.

2023.a.oli arvestuslik keskmine vanaduspension 710,7 eurot.

Teenuse saaja tasub teenuskoha maksumusest majutus- ja toitlustuskulud ning muud teenuse osutamisega seotud kulud.

Väljaspool kodu osutataval üldhooldusteenusel viibis aruandeaastal 82 isikut. Kokku oldi teenusel 15 695 ööpäeva, mis teeb ühe isiku teenuse saamise keskmiseks ajaks 191 ööpäeva. Hooldekodus suri 7 inimest.

Õendusabi

Iseseisvas statsionaarses õendusabiosakonnas raviti aruandeaastal 228 patsienti, kes viibisid ravil kokku 6 265 voodipäeva ning nende keskmine ravil viibimine(ALOS) oli 27,5 päeva.

Õendusosakonnas suri 15 patsienti.

Diagnostiline töö:

Uuring Uuringud kokku Lastele sh 2023 2022 2021 2023 2022 2021

Röntgenuuring 1 731 1 977 1 747 83 89 83

Röntgenuuringute arv on võrreldes eelneva aastaga vähenenud, millel võib olla seos pandeemia möödumisega. Seoses kiirgustegevusloa lõppemise ja tehnoloogilise mahajäämusega otsustati 31.12.2023.a. kiirgustegevus Märjamaa haiglas lõpetada.

MÄRJAMAA HAIGLA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.