Rohkema info nägemiseks:

UUS-XXL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 508; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UUS-XXL OÜ kohta arvamuslugu!"

UUS-XXL OÜ hetkeolukord

Juba 508 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing UUS-XXL alustas oma tegevust 1997. a. sügisel.

2022. aastal jätkus 2013. aastal alanud radarisüsteemide hooldamisega seotud teenustööde osutamise projekt ja kasvas ka IT süsteemidega seotud teenustööde ja nõustamise maht.

Tulenevalt Ukraina sõja mõjudest vähenes nõudlus 3D-modelleerimise järele.

2023 a. eesmärgiks on radarisüsteemide hooldamisega seotud teenustööde ning tehnilise tugiteenuse osutamise projektide mõningane kasv, 3D-modelleerimise teenusega jätkamine.

2023. aastal on lisategevusalana kavas edasi arendada põllumajandust, põhisuunaks on mahe põllumajandus, holistilise juhtimisega, mille alla kuulub regeneratiivne põllumajandus,

Keyline disain, agrometsandus jne. Põllumajandusega tegelemiseks kasutatakse põhivarana arvel olevat maad ja renditud maad.

UUS-XXL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.