Rohkema info nägemiseks:

BELLE ILUSALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hinnatud ja pika ajalooga Belle Ilusalong Keilas, aadressil Jaama 11.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast BELLE ILUSALONG OÜ-sse, kus teie iluunistused muutuvad reaalsuseks. Me usume, et igaühel on sisemine ilu, mis ootab avastamist, ja meie missioon on aidata teil särada. Meie salong on elegantsi ja lõõgastuse pelgupaik, pakkudes laia valikut juuksuriteenuseid ja kosmetoloogia teenuseid meestele, naistele ja lastele.

Meie salongi astudes mähkub teid maailm, kus teie mugavus ja ilu on meie peamised prioriteedid. Meie ekspert-stilistid ja kosmeetikud on kirglikud luues teile täiuslikku välimust, olgu selleks siis värske soeng, särav uus värv või rahustav iluprotseduur.

Meie teenused on loodud vastamaks teie ainulaadsetele vajadustele ja hõlmavad:

  • Naiste juuksuriteenused: klassikalistest lõikustest kaasaegse stiilini, meie naistepaketid pakuvad erinevaid võimalusi, sealhulgas värvimist, triibutamist ja keemilisi lokke.
  • Meeste juuksuriteenused: kaasaegsele mehele kohandatud teenused ulatuvad soengutest ja modelleerimislõikustest värvimise ja pesuni.
  • Lastesoengud: pakume õrnasid ja lõbusaid soenguid lastele, muutes nende salongikogemuse nauditavaks.
  • Kosmetoloogia: tõstke esile oma loomulikku ilu meie kulmu- ja ripsmevärvimise, ripsmetõstmise ja näohooldustega.
  • Küüneteenused: kogege täiuslikku maniküüri ja pediküüri puhtete küünte jaoks.
  • Depilatsioon: saavutage sile, karvadeta nahk meie professionaalsete depilatsiooniteenustega.
  • Solaarium: saage ohutult ja mugavalt meie tipptasemel solaariumis päevitunud jume.

BELLE ILUSALONG OÜ-s ei paku me ainult teenuseid; me loome kogemusi, mis jätab teid tundma end värskendatuna ja enesekindlalt. Meie salong on koht, kus saate lõõgastuda, puhata ja lasta meil ülejäänuga tegeleda. Meie oskusliku meeskonna, tipptasemel toodete ja sooja, tervitava keskkonnaga oleme pühendunud teie välimuse ja enesetunde parandamisele.

Alustage teekonda säravama mina poole. Külastage meid ja laske BELLE ILUSALONG OÜ-l avada teie sisemine ilu!

Kontakt

BELLE ILUSALONG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri P.

Professionaalne teenindus ja alati imeline tulemus. Soovitan soojalt!

- Kaisa S.

Sain just unistuste soengu – täiuslik iga detailini!

- Tiiu P.

Imeline atmosfäär ja tähelepanelik personal, tunnen end alati oodatud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas aitavad õigesti kujundatud ja värvitud kulmud näo sümmeetriat ja ilmet rõhutada?

Kulmud on näo määratlev joon, mis raamivad silmi ja aitavad kaasa näo sümmeetriale. Nad mängivad olulist rolli mitteverbaalses suhtluses ja võivad esmamulje loomisel oluliselt mõjutada. Õige kulmukuju ja -värv võivad tõsta esile teie loomulikku ilu ja väljendada teie isiklikku stiili. Professionaalne kulmuvärvimine on kosmeetiline protseduur, mida teostavad koolitatud esteetikud kulmude toonimiseks. See teenus tagab, et kulmude värv sobib inimese juuksevärvi ja nahatooniga, luues harmoonilise ja viimistletud välimuse. Ekspertide värvide sobitamine BELLE ILUSALONG OÜ spetsialistid on

Dropdown

kõik artiklid

Mis on ripsmepikendused ja kuidas need aitavad teie välimust muuta?

Ripsmepikendused on populaarne iluprotseduur, mis hõlmab sünteetiliste, siidi- või naaritsaripsmete kinnitamist loomulike ripsmete külge, et suurendada pikkust,
ssb.ee
Ripsmepikendused on populaarne iluprotseduur, mis hõlmab sünteetiliste, siidi- või naaritsaripsmete kinnitamist loomulike ripsmete külge, et suurendada pikkust, kaardumist, täidlust ja paksust. Neid rakendab professionaalne ripsmetehnik kasutades poolpüsivat liimi, mis on mõeldud pikenduste paigal hoidmiseks mitme nädala jooksul. Ripsmepikendused võivad muuta teie välimust, luues täidlasema, dramaatilisema silmeilme ilma ripsmetušši vajaduseta. Need on ideaalsed neile, kes soovivad säästa aega oma ilurutiinis või erilistel puhkudel, kus soovite välja näha oma parim. Esmane järelhooldus:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.