Rohkema info nägemiseks:

ABJA APTEEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ABJA APTEEK OÜ kohta arvamuslugu!"

ABJA APTEEK OÜ hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks on ravimite valmistamine ja nende müük; optika, haige- põetus- ja sanitaarhügieenivahendite, kosmeetika ning veterinaarravimite jaemüük elanik-konnale, ravi- ja teistele asutustele. Tegevusala kood 47731. Oleme ostnud apteegiruumideks sobiva korteri, mille ümberehitustööde finantseerimiseks võtsime laenu Hansapangast. Uutes ruumides aadressil Oru tn.1-1 töötame alates 1999.a.lõpust.

Apteegis töötab kolm inimest- 2 proviisorit ja üks abitööline (0,5 koormusega).

Viimaste aastate jooksul on juurde muretsetud mitmesuguseid vajalikke väikevahendeid ja soetasime ka arvutid, alates märtsist 2011 on kasutusel arvutisüsteem NOOM) raamatu- pidamistehingute ja kauba liikumise fikseerimiseks. Nüüd toimib apteegi kogu majandus- tegevus läbi arvutisüsteemi. See hõlmab ravimite müüki ja ka raamatupidamistehingute kajastamist. Seoses arvutite "vananemisega" sai 2020.a. muretsetud ofitsiini üks uus arvuti ja teiseks modif.-ti 2019.a endine serverarvuti.

Serverarvuti vahetatud uue vastu 2019.aastal. Tegevusluba ei ole enam periooditi vaja uuendada. Peale ravimite ja muu apteegikauba jaemüügi on apteegil koostöö ka Abja Haiglaga, perearstidega ja teiste asutustega, kes võtavad meilt arvega kaupa. 2021.aastal renoveeritud apteegi välistrepp ja 2012.aastal vahetatud kõik aknad ja majaühistu poolt oli organiseeritud tervele majale välissoojustus.

Apteek on erialase kutseorganisatsiooni Eesti Apteekrite Liit liige. Alates 2005.aasta sügisest on töötajad apteekrite registris

Tervishoiuameti juures. Proviisorid on 2015. aastast alates ametlikult tervishoiutöötajad. 2021.a. võtsid töötajad osa ravimialastest infopäevadest ja ravimifirmade poolt korraldatud täienduskursustest erialase enesetäiendamise eesmärgil.

Osaühingul on sõlmitud lepingud mitmete hulgimüügi firmadega, mis lubavad kokkulepitud ostusummade täitumise korral nendepoolset boonust (Pharmac MS AS). Alates 01.01.2015.a on apteek Tamro Eesti OÜ iseseisev partner, kasutame nime BENU apteek. Osaühingu juhatuses kaks liiget: Aime Riivik ja Evi Rebo.

Ettevõttes töötas majandusaastal 3 töötajat(+1 asendaja), kellele arvestati töötasudeks 60 521.44 eurot. Sellelt summalt maksti sotsiaalmaksu 19 766.36 eurot ja töötuskindlustust 479,17 eurot. Töötasude üldsummast 27 009.87 eurot (sots. m. 8 812.37 ja töötus 213.63) moodustas juhatuse liikme töötasu apteegitöö eest.

4

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.