Rohkema info nägemiseks:

EESTI ORTOOSIKESKUSE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1484; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EESTI ORTOOSIKESKUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI ORTOOSIKESKUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022 majandusaasta oli Eesti Ortoosikeskuse OÜ-le (edaspidi ettevõtte ) keeruline seoses ülemaailmse olukorraga. Maakondade vastuvõtud jätkuvad peale Covid pandeemiat ainult sihtkoha nõudmisel. Klientide vastuvõtt ja teenindus toimus põhiosas ainult Tallinnas.

Seoses tihenenud konkurentsiga panustasime ka 2022 majandusaastal reklaamikampaaniatele. Panustades erinevatesse reklaamikampaaniatesse nii kirjutavas pressis kui ka raadios saime juurde uusi kliente. Kasutasime edukalt ära reklaamihindade suhteliselt madalat taset ja tänu reklaamile saime juurde uusi kliente. Reklaamikuludeks kasutati ca 7 tuhat eurot. Jätkuvalt teeme koostööd Eesti erinevate haiglate ortopeedia osakondade ja traumapunktidega. Elavnenud on koostöö ka kaisteväelaste ning tippsportlastega, kes käivad ettevõttes jalavaevustele ja/või vigastustele abi saamas.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal moodustas ettevõtte müügitulu 319 tuhat eurot, tõustes võrreldes eelmise aastaga 5%. Toodangut müüakse ainult Eestis, eksporti ei toimu. Valmistoodangu ja materjalid ostame 95% ulatuses Euroopa tarnijatelt. Olulisemad müügiartiklid olid ortopeedilised jalatsid, tallatoed, põlve ja randme ortoosid ja teenustest füsioteraapia ning jalalaba digiuuring.

Kulud võrreldes 2021 aastaga oluliselt ei suurenenud. Põhivara kulum moodustas 351 eurot. Aasta lõpetas ettevõte 12,7 tuhande eurose kasumiga.

Investeeringud

Aruandeaastal põhivara ei soetatud.

Personal

Ettevõte annab tööd 2 põhikohaga ja 1 osalise koormusega töötajale. 2022 aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud ca 73 tuhat eurot.

Ettevõtte juhatus töötasu ei saa.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtte põhieesmärgiks on toodete ja teenuste täiendamise kaudu turupositsiooni säilitamine ja suurendamine.

EESTI ORTOOSIKESKUSE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.