Rohkema info nägemiseks:

K & O SERVICE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 622; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta K & O kohta arvamuslugu!"

K & O SERVICE AS hetkeolukord

Juba 622 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS K&O Service on trükiettevalmistustöid pakkuv firma. Trükiettevalmistustöödeks on trükiplaatide, trükifilmide valmistamine, matchprintide ehk proovitõmmiste valmistamine trükifilmidest ning slaidide ja piltide skanneerimine. AS K&O Service on tegutsenud juba 28 aastat.

Põhitegevuse osakaal firma tegevuses on jäänud minimaalseks. 2022.aastal oli põhitegevusest saadud müügitulu vaid 360 eurot.

Lühiajaliste finantsinvesteeeringutena omab AS K&O Service Tallinna Kaubamaja Grupi, Tallink Grupi, Tallinna Vesi, Nordeconi, Merko

Ehituse, Latvijas Gaze ja Telia Lietuva ja Enefit Green aktsiaid. 2022.aastal soetati lisaks olemasolevatele väärtpaberitele Tallinna Sadama ja mitmete välisfirmade ning pankade aktsiaid.Kokku on lühiajalisi finantsinvesteeringuid korrigeeritud soetusmaksumuses 600 472 eurot.

2022.aastal saadi finantstulu dividendide näol summas 32 265 eurot. Aasta lõpus tänu aktsiaturul valitsevale olukorrale, oli aktsiate tootlikkus kokkuvõttes negatiivne ja teenis kahjumit summas 78 402 eurot. 2022.aasta lõppes kahjumiga summas 117 330 eurot, mis kaetakse eelnevate perioodide kasumi arvelt.

2021.aastal hakkas firma tegelema krüptovara kaevandamisega.

AS K&O Servicel 2022.aastal põhikohaga töötajaid ei olnud. Juhatuseliikmetasu maksti 11 400 eurot.

K & O SERVICE AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.