Rohkema info nägemiseks:

HARJUMAA ÜHINENUD MEEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1598; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta HARJUMAA ÜHINENUD MEEDIA kohta arvamuslugu!"

HARJUMAA ÜHINENUD MEEDIA OÜ tegevusaruanne 2022

Harjumaa Ühinenud Meedia OÜ müügitulu oli aruandeaastal 317 418 eurot. Ettevõtte tegevuse ümberplaneerimine ning uue müügistrateegia juurutamine tõi majandusaasta lõikes kahjumi, kuid uuel majandusaastal plaanime tegevust jätkata ja kulusid optimeerida, et oma tegevusega jälle kasumisse jõuda. Aruandeaastal oli ettevõttes keskmiselt 8 töötajat, kellele arvestati töötasudena kokku 174 044 eurot. Juhatus koosneb ühest liikmest, kellele tasu eraldi ei arvestatud.

Dropdown

kõik artiklid

Iriscorp – Eesti metsanduse suunanäitaja

Iriscorpi tutvustus Iriscorp on Eesti kapitalil põhinev metsafirma, mis on saavutanud kohalikul turul märkimisväärse positsiooni, olles osa laiemast Combi grupi
harjuelu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.