Rohkema info nägemiseks:

RISER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 412; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RISER OÜ kohta arvamuslugu!"

RISER OÜ hetkeolukord

Juba 412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Riser loob inimestele ja organisatsioonidele lisaväärtusi läbi toimimiskvaliteedi ja arengu.

E9evõ9e teenused põhinevad firma põhivaäärtustel, milleks on konfidentsiaalsus ja ee?ka, partnerlus ja koostöö, professionaalsus ja kvaliteet, paindlikkus ja ökoloogilisus.

2023.a. jätka? uute psühholoogiliste teenuste e9evalmistamisega e9evõtetele ja alusta? traumateraapia teenuste osutamisega ereisikutele. Jätkub koostöö varasemate koostööpartneritega.

E9evõte investeeris uutesse koolitustesse ja väikevahenditesse , et pakkuda kvaliteetseid ja kaasaegseid teenuseid. Panusta? täiendõppesse ja supervisiooni kutsestandardite järgimiseks teenuste kujundamisel.

2023.aastal OÜ-l Riser palgalisi töötajaid ei olnud ning e9evõ9e juhatusele mingisuguseid tasusid ei

RISER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.