Rohkema info nägemiseks:

ASN SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie töötajate kogemus ulatub kuni kahekümne aastani, tagades klientidele tipptasemel ventilatsioonilahendused ning kvaliteetsed osad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ASN Grupp OÜ on kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud ventilatsioonisüsteemide valmistamisele ja paigaldamisele.

Ettevõtte omanikud ja juhtivtöötajad omavad kuni kahekümneaastast kogemust ventilatsioonitööde teostamisel ja osade valmistamisel erinevates ettevõtetes.

ASN Grupp OÜ töötajatel on rikkalik töökogemus koostöös erinevate ehitusfirmade ja projekteerijatega, tagades tellijale parimad võimalikud kvaliteetsed osade valmistamise ja ventilatsioonilahendused.

ASN SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus

ASN Grupp OÜ katusepaigaldusteenus oli kiire, professionaalne ja ületas ootusi.

- Kristi

Uus ventilatsioonisüsteem muutis kogu õhuringluse märgatavalt paremaks - aitäh meeldiva teenuse eest.

- Rainer

Kiire ja professionaalne teenindus uue ventilatsioonisüsteemi paigaldamisel. Rõõm on märgata, kuidas see mõjutab positiivselt sisekliimat.

Hädavajalik uuendus: Miks vajab Sinu Hoone Uut Ventilatsioonisüsteemi?

Õhukvaliteet on elukeskkonna oluline aspekt, millest sõltub nii inimeste tervis kui ka üldine mugavustase. Üks võtmetegur, mis mõjutab siseõhu kvaliteeti, on hoone ventilatsioonisüsteem. Aja jooksul võib ventilatsioonisüsteemi tõhusus väheneda ja see võib hakata nõudma uuendamist. Käesolevas artiklis vaatleme, miks on oluline investeerida uude ventilatsioonisüsteemi. Tervis ja heaolu Üks peamisi põhjuseid, miks hoone vajab uut ventilatsioonisüsteemi, on seotud inimeste tervisega. Vananenud või ebatõhus ventilatsioon võib põhjustada õhus levivaid saasteaineid, hallitust, baktereid ja muid

Dropdown

kõik artiklid

Millised on profiilplekist katuse eelised?

Katusematerjalide valik on oluline otsus, mille ees seisavad ehitajad ja koduomanikud. Üha enam on populaarsust kogumas profiilplekk katused tänu nende mitmetel
ssb.ee
Katusematerjalide valik on oluline otsus, mille ees seisavad ehitajad ja koduomanikud. Üha enam on populaarsust kogumas profiilplekk katused tänu nende mitmetele eelistele. Käesolevas artiklis vaatleme, miks profiilplekk on muutunud nii atraktiivseks valikuks katusekattematerjalina. Vastupidavus ja pikaajaline taluvus Profiilplekk katused on tuntud oma vastupidavuse poolest. Need on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis suudavad vastu pidada ekstreemsetele ilmastikutingimustele, sealhulgas tuulele, vihmale, lumetormidele ja päikese ultraviolettkiirgusele. Profiilplekk suudab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.