Rohkema info nägemiseks:

FENNICA KÖÖGI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5812; jälgijaid - 8. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta FENNICA KÖÖGI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Köögimööbli valimine peaks olema nauditav ja tähendusrikas kogemus, ning just selles mõttes on FENNICA KÖÖGID OÜ oma ala ekspert. Alates aastast 1994 on meie ettevõte pakkunud kõrgekvaliteedilist köögimööblit, olles usaldusväärne partner tuhandetele rahulikele kodudele.

FENNICA keskendub klientide rahulolu tagamisele, pakkudes ainulaadseid mööblilahendusi, mis ühendavad kvaliteeti, funktsionaalsust ja kaunist disaini. Meie tootevalik on mitmekülgne, hõlmates köögimööbli kõrval ka vannitoamööblit, esikumööblit, lükanduksi ja köögitehnikat tuntud kodumasinate tootjatelt.

Kui soovite midagi erilist, siis meie eritellimusel valmistatud köögi- ja kodumööbel on just see, mida vajate. Oleme pühendunud looma mööblit, mis vastab täpselt Teie vajadustele, ühendades individuaalsuse, kvaliteedi ja silmapaistva disaini.

Meie tootevalik on lai ja mitmekesine, hõlmates kõike köögimööblist garderoobideni, vannitoamööblist esikumööblini. Lisaks pakume ka lükanduksi, köögitehnikat tuntud brändidelt ning kvaliteetvalamuid ja -segisteid, et täiendada teie kodu funktsionaalsust ja ilu.

FENNICA on tuntud erakordsete mööblilahenduste poolest, mis kajastavad meie klientide individuaalsust ja maitset. Oleme uhked, et saame olla osa iga kodu kujundamisest ning luua ruume, mis räägivad lugusid ja jäävad meelde.

Kui soovite muuta oma kodu eriliseks, võtke meiega ühendust. Meie professionaalne meeskond on valmis kuulama teie soove ja leidma parima lahenduse, mis vastab teie ootustele. FENNICA KÖÖGID OÜ - kus kvaliteet kohtub disainiga.

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

KODULEHT

FENNICA KÖÖGI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ingrid S.

Olen äärmiselt rahul Fennica suurepärase teeninduse ja kvaliteetse köögimööbliga.

- Kairi T.

Tähelepanelik ja kiire teenindus. Fennica on kindlasti minu esimene valik mööbli osas.

- Raul P.

Klienditeenindus on nauditavalt viisakas. Soovitan Fennicat igale koduehitajale.

Oma ruumi maksimeerimine liuguste lahendustega

Tänapäeva kiiretempolises maailmas on kodude ruumikasutuse efektiivsus muutunud olulisemaks kui kunagi varem. Multifunktsionaalsete alade suureneva nõudluse ja korras keskkonna igatsuse tõttu otsivad koduomanikud ja sisekujundajad pidevalt uuenduslikke viise eluruumide maksimeerimiseks. Üks tõhusamaid meetodeid ruumiefektiivsuse parandamiseks on disainerite liuguste lahenduste kasutamine. Need uksed mitte ainult ei säästa ruumi, vaid lisavad ka elegantsi ja kaasaegsust igale interjöörile. Liuguste eelised Erinevalt traditsioonilistest pöörduksedest ei vaja liuguksed avamiseks ja sulgemiseks

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend kaasaegsete vannitoa kummutite kohta luksuslikuks uuenduseks

Vannitoa renoveerimise alustamine võib olla samaaegselt põnev ja hirmutav. Iga luksusliku vannitoa uuenduse keskpunktiks on kahtlemata kummut. See pole lihtsalt
ssb.ee
Vannitoa renoveerimise alustamine võib olla samaaegselt põnev ja hirmutav. Iga luksusliku vannitoa uuenduse keskpunktiks on kahtlemata kummut. See pole lihtsalt funktsionaalne mööbliese; see on stiili avaldus ja teie isikliku maitse peegeldus. Selles juhendis uurime kaasaegsete vannitoa kummutite maailma ja kuidas valida oma ruumi jaoks täiuslikku. Vannitoa kummuti disaini aluste mõistmine Vannitoa kummutite puhul on materjalide valik sama oluline kui disain. Tammepuidust kuni tehiskivini on valikud laiad. Vastupidavus on kõrge niiskustasemega keskkonnas võtmetähtsusega, seega on oluline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.