Rohkema info nägemiseks:

MA HE INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume koolitusi tollinduse valdkonna reguleerivate seaduste, määruste, normide, eeskirjade ja tingimustega. Meie eesmärk on anda kvaliteetset koolitust ja teadmisi, mis aitavad teil töötada probleemivabalt ja tõrgeteta.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud meeskond, kes on spetsialiseerunud tollinduse valdkonna reguleerivate seaduste, määruste, normide, eeskirjade ja tingimustega kursis olemisele ning nende muutuste jälgimisele. Meie eesmärk on toetada ettevõtteid ja firmasid, kes vajavad täpset ja ajakohast teavet tollinduse valdkonnas, et hoida äritegevus sujuvana ja probleemideta.

Meeskond, kellele saate loota

Meie meeskond koosneb pühendunud tolliekspertidest, kes on valdkonnas aastatepikkuse kogemusega. Meie eksperdid on pidevalt kursis kõigi tollinduse valdkonna seaduste ja määrustega ning jälgivad tähelepanelikult kõiki planeeritavaid muudatusi. Lisaks oleme uhked selle üle, et suudame kaasata käsitletava valdkonna parimaid spetsialiste Maksu- ja Tolliametist, tagades sellega kvaliteetse ja asjatundliku koolituse.

Meie tegevusvaldkond: Koolitused ja Informatsioon

Pakume mitmekülgset valikut teenuseid, mis hõlmavad tollinduse valdkonda reguleeriva seadusandluse koolitusi ja informatsiooni jagamist. Meie koolitused on hoolikalt koostatud, et anda teile selge ja praktiline ülevaade kehtivatest seadustest ning nende muudatustest. Soovime, et oleksite valmis oma äritegevust tõrgeteta jätkama ja riske minimeerima.

Valmistame ette tulevasi tollieksperte

Lisaks koolitustele oleme spetsialiseerunud ka inimeste ettevalmistamisele tööks tollideklarantide või tolliagentidena. Meie programmid on loodud selleks, et anda teile vajalikud oskused ja teadmised, et saaksite olla edukad tollinduse valdkonnas.

Kokkuvõttes oleme siin selleks, et toetada teid tollinduse valdkonnas, tagades, et olete alati kursis viimaste muudatustega ja valmis äritegevuseks ilma takistusteta. Laske meil olla teie usaldusväärne partner tollinduse maailmas!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

MA HE INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Tollikoolitus pakub parimaid koolitusi tollinduse valdkonnas. Mulle meeldis eriti kuidas õpetaja teema läbi viis ja kasutas selgelt arusaadavat keelt. Suurepärane kogemus!

- Jaan L.

Olen koolitustel osalenud juba mitu aastat ja Tollikoolitus on kõigist kõige parem. Erinevate teemadega põhjalikult kursis olla on olnud minu jaoks suureks abiks.

- Kerli K.

Olen Tollikoolitusega väga rahul. Koolitus oli hästi korraldatud ja õpetaja oli väga sõbralik ja selgitas kõike ülimalt selgelt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MA HE INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing MA HE Invest põhitegevuseks on täiskasvanute koolitusasutuse „Tollikoolitus“ pidamine, tollikoolituste korraldamine ja tollialane nõustamine. Ettevõtte tegeles 2022. aastal veebikoolituse platvormi loomisega ja tavapäraseid koolitusi ei toimunud. 2022. aastal põhitegevusest müügitulu ei saadud (2021. aastal 28,8 tuhat eurot). Ärikulud olid 24,6 tuhat eurot (2021. a 22,1 tuhat eurot), millest 5,7 tuhat eurot( 2021. a 10,5 tuhat eurot) moodustasid tööjõukulud ja 2,9 tuhat eurot( 2021. a 2,9 tuhat eurot) põhivara kulum. Ettevõtte kahjumiks kujunes 34041 eurot (2021. a kasum 6711

Dropdown

kõik artiklid

Kas sa tead, millised seadused reguleerivad tollitööd?

Tollinduse maailm on täis keerulisi õigusakte, põhimõisteid ja erinevaid mängureegleid, mis võivad esmapilgul tunduda segadusttekitavad. Kuid just sellepärast o
ssb.ee
Tollinduse maailm on täis keerulisi õigusakte, põhimõisteid ja erinevaid mängureegleid, mis võivad esmapilgul tunduda segadusttekitavad. Kuid just sellepärast on oluline olla hästi informeeritud tollialaste seadusandlike aktide ja põhimõistete osas. Meie koolitus "Tollialased seadusandlikud aktid. Põhimõisted. Tolliagentuurid." on loodud selleks, et pakkuda selgust ja teadmisi nendes olulistes valdkondades. Ülevaade tollialastest seadusandlikest aktidest Esimene osa meie koolitusest keskendub tollialastele seadusandlikele aktidele, mis reguleerivad tolli tööd nii Euroopa Liidus kui ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.