Rohkema info nägemiseks:

CHRISSIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Alora puhastusteenused aitavad hoida kontori ja bürooruumid puhtad ja esinduslikud!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Puhtus on meie kirg ja kvaliteet on meie lubadus. Meie, Alora Puhastusteenused, oleme alates 1998. aastast pühendunud ettevõtetele parima võimaliku koristusteenuse pakkumisele. Alguse saanud Meist Chrissis OÜ nime all, oleme arenenud spetsialiseerudes äri- ja bürooruumide hoolduskoristusele ning pühendunud selle valdkonna eksperdina.

Meie kogenud ja professionaalne meeskond tagab, et teie töökeskkond on alati puhas ja korrashoit. Pakume mitmekülgset akendepesu teenust, tagades selge vaate väljapoole ja lisades ruumile värskust.

Kasutame kaasaegseid meetodeid, et põrandad säeksid puhtust ja vastupidavust. Teie kontori mööbel väärib erilist tähelepanu. Pakume professionaalset mööbli puhastust, et säilitada selle esialgne ilu ja puhtus. Viime läbi sügava puhastuse, mis taastab vaipkatete välimuse ja värskuse.

Miks Valida Alora Puhastusteenused?

Alora meeskond koosneb kogenud koristusprofessionaalidest, kes on pühendunud pakkuma kvaliteetset ja tõhusat teenust. Kasutame ainult kõige kaasaegsemaid koristusvahendeid ja -tehnoloogiaid, tagamaks optimaalse tulemuse. Alora Puhastusteenuste hinnad on mõistlikud ja koostame hinnapakkumised vastavalt teie vajadustele.

Meie eesmärk on tagada teie kontori puhtus ja korrashoid, võimaldades teie meeskonnal keskenduda oma tööle. Puhas kontor mitte ainult ei paranda üldist töökeskkonda, vaid muudab selle meeldivamaks kõigile külastajatele.

Võtke ühendust juba täna ja avastage parim lahendus teie kontori vajadustele. Oleme alati valmis vastama teie küsimustele ja looma koos teiega puhtusele uue standardi.

UURI LISAKS

CHRISSIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina

Olen Alora puhastusteenustega väga rahul. Alora meeskond on alati professionaalne ja sõbralik ning töö tulemused on alati tipptasemel. Kontori koristus on alati väga põhjalik ning kõik ruumid on alati puhtad ja korras. Lisaks on nende hinnad väga mõistlikud ja konkurentsivõimelised. Soovitan neid kindlasti kõigile, kes otsivad usaldusväärset ja kvaliteetset koristusteenust.

- Alex

Olen Aloralt koristusteenust tellinud juba mitu kuud ja olen nende teenusega väga rahul. Alora meeskond on alati õigeaegne ja koristustulemused on alati silmapaistvad. Nad suudavad puhtaks saada ka kõige määrdunudmad kohad ja plussiks on, et nende käest saab tellida ka kontori akende pesu, mis on iga aastane tüütu töö meie jaoks.

5 viisi, kuidas puhas kontor suurendab tootlikkust

Kontori keskkonna seisund on otsene peegeldus ettevõtte väärtustest ja tööeetikast. Puhas kontor ei ole ainult esteetiline; see on oluline tegur, mis võib oluliselt mõjutada töötajate tootlikkust ja üldist äriedu. Selles postituses uurime viit veenvat põhjust, miks laitmatu kontori säilitamine võib viia tootlikuma tööjõuni. Vähendatud töölt puudumine Puhas kontor tähendab vähem mikroobe ja madalamat haiguste leviku riski töötajate seas. Regulaarne, põhjalik puhastamine, eriti kõrge puudutusega aladel, võib vähendada bakterite ja viiruste levikut, viies tervislikuma töökeskkonnani ja

Dropdown

kõik artiklid

Milline näeb välja keskkonnasõbralik kontorikoristus?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks keskkonnaprobleemidest, otsivad ettevõtted viise oma süsinikujalajälje vähendamiseks ja tervislikuma planeedi heaks panustam
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks keskkonnaprobleemidest, otsivad ettevõtted viise oma süsinikujalajälje vähendamiseks ja tervislikuma planeedi heaks panustamiseks. Keskkonnasõbralik kontorikoristus on selle liikumise kriitiline aspekt, kuna traditsioonilised koristusmeetodid hõlmavad sageli karmide kemikaalide kasutamist, mis võivad kahjustada keskkonda ja inimeste tervist. Keskkonnasõbralik koristus toetab mitte ainult keskkonna jätkusuutlikkust, vaid edendab ka tervislikumat töökeskkonda, vähendab haige hoone sündroomi riski ja võib pikemas perspektiivis viia isegi kulude kokkuhoiuni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.