Rohkema info nägemiseks:

HOIA EESTI MERD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1281; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOIA EESTI MERD kohta arvamuslugu!"

HOIA EESTI MERD MTÜ hetkeolukord

Juba 1281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Hoia Eesti Merd on mittetulundusühing, mille tegevuse eesmärgiks on kaasa aidata Eestit ümbritseva mere, rannikualade, saarte ja siseveekogude loodusliku tasakaalu ja omapära ning puhtuse tagamisele.

Ühing jätkas 2022. aastal Eesti väike- ja kalasadamates mereprügi ja kasutusest väljalangenud kalapüügiriistade vastuvõtmise koordineerimist.

Analüüsiti sadamates tekkiva prügi ja jäätmete koguseid ja koosseisu. Selle põhjal koostati ettepanekud kogumissüsteemi tõhustamiseks.

Ettepanekud esitati KeM-ile tutvumiseks.

Ühing on 2022. aastal teostanud merelise prügi seiret ning läbi viinud rannakoristusi kaheteistkümnel Eesti rannaalal. Seireandmed on süstematiseeritud, koostatud on raportid, mis on kättesaadavaks tehtud merekeskkonnaga tegelevatele organisatsioonidele.

HEM on 2022. a jooksul osalenud Euroopa riike ja regioone ühendavas Clean Europe Network-i (CEN) töös. CEN-i võrgustikus on ühing kaasa aidanud uue seitsmest põhielemendist koosneva Euroopa prügivältimise strateegia koostamisele (Integrated Litter Prevention Strategy). Koos võrgustiku sekretariaadiga vahendati avalikkusele informatsiooni EL-i keskkonnapoliitikat mõjutavatest seadusandlikest algatustest ning prügi vähendamisele suunatud initsiatiividest.

HEM-i esindaja on osalenud 2022. aastal eksperdina HELCOM-i mereprügi eksperttöörühma töös. Ühingu töötajad on edastanud huvilistele merekeskkonna prügistamist ning prügistamise vältimist kajastavaid infomaterjale.

HEM osales 2022. aastal pilootprojektis, mille sisuks oli merest kogutud plastijäätmete ümbertöötlemise tehnoloogia katsetamine. Projekt jätkub 2023. aastal.

Ühing jätkab ka järgnevatel tegevusaastatel puhta ja tasakaalustatud merekeskkonna saavutamisele suunatud tegevuste ja projektide kavandamist ning elluviimist.

HOIA EESTI MERD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.