Rohkema info nägemiseks:

FIGURAATA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2306; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FIGURAATA OÜ kohta arvamuslugu!"

FIGURAATA OÜ hetkeolukord

Juba 2306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Figuraata tegevusalaks on aia- ja metsamarjade ning -seente, puuviljade varumine, ümbertöötlemine ja müük.

Firma asutamisest alates on müük väljapoole Eestit moodustanud olulisema osa realiseerimise netokäibest. Aruandeaasta peamised partnerid on olnud jätkuvalt Soome ettevõtted.

2022. aasta äritegevus lõppes oodatava kasumiga. Tegevuse hooajaline iseloom tingib suure käibe ja tegevustulemi kõikumise majandusaasta sees, kuid ka pikemate perioodide lõikes. Ettevõtte laienedes on pidevalt otsitud võimalusi maandada hooajalisusest ja võimalikest ebasoodsatest ilmastikutingimustest tingitud ettevõtlusriske. 2020. aastal käivitus Eesti jaemüügile suunatud e-pood. E-poe tegevus on jätkuvalt arenduses ning on oluliselt kasvatanud ka toodete jaemüügiosa Eestis.

Kauba ja toodangu töötlemiseks ja säilitamiseks on firma sõlminud kasutusvalduse lepingu laokompleksi kasutamiseks ning paigaldanud sinna külmutusseadmed. Aasta aastalt on suurendatud varutud kauba lisandväärtust läbi müügieelse ümbertöötlemise mahu ja osakaalu tõstmise.

Oluliselt on kasvanud kauba töötlemis- ning pakendamisteenuse osakaal müügitulust. Möödunud majandusaastal tehti investeeringuid just peamiselt töötlussedamete soetamiseks 2023. aastal jätkatakse tegevust väljakujunenud tegevusaladel.

Juhatuse hinnangul ei kaasne OÜ Figuraata tegevusega olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

FIGURAATA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.