Rohkema info nägemiseks:

ENEMAT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3887; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ENEMAT OÜ kohta arvamuslugu!"

ENEMAT OÜ hetkeolukord

Juba 3887 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Enemat OÜ on spetsialiseerunud väikesemõõduliste detailide (diameetriga 0,35 - 65 mm) CNC treimise ja freesimise töödele.

Pakume allhanget ennekõike meditsiini-, auto-, kella- ja elektroonikatööstusele.

Ettevõte on loodud aastal 1994, mistõttu omame suurt kogemust antud valdkonnas.

Lisaks sellele teostame kvaliteedikontrollis mikroskoobi all kraadi eemaldamist ning detailide poleerimist ka kõige keerulisemates kohtades.

Meie saame hakkama sellega, millega 95% tootjatest hakkama ei saa.

Optimaalne partiide suurus on 100 kuni 10 000 tükki. Enemat OÜ poolt toodetud detailid leiavad rakendust meditsiini, automaatika, relvatööstuse jt valdkondades.

Meie filosoofiaks on kvaliteet alati enne kvantiteeti. Tagamaks teenuste nõuetelevastavust, kliendikesksust, kvaliteeti, tähtaegadest kinnipidamist, keskkonnasäästlikkust ja laiemas plaanis ettevõtte efektiivsust on Enemat OÜ välja töötanud unikaalse, töötajaid motiveeriva kolmeastmelise kvaliteedisüsteemi, mis garanteerib, et meie tellijani jõuab ainult kvaliteetne toode.

Pakutud ja kokkulepitud tarneaegadest kinnipidamine on meile prioriteet number üks.

Sama nõuame ka oma väljavalitud kauaaegsetelt koostööpartneritelt. Töötame hetkel kolmes vahetuses ning vajadusel on Enemat OÜ valmisolek töötada 24/7.

Et olla veelgi konkurentsivõimelisem on Enemat OÜ viimase kümne aastaga välja vahetanud kogu oma seadmepargi. Meie investeeringud seadmeparki ulatuvad 3 miljoni euroni.

Täna on meie suurimaks koostööpartneriks tunnustatud Saksa tööpingitootja INDEX-Traub.

Viimati soetasime 2018.a. Sveitsi tootjalt Starrag CNC töötlemiskeskuse BUMOTEC S-191, mis tõstab meie konkurentsieelist tunduvalt ning saame valmistada veel keerulisemaid detaile.

2019.a. soetas Enemat OÜ ka toodete pesuliini ning Mitutoya mõõtelabori.

2019.a. alustasime tootmispinna laiendamist uuendame kasutuselolevat inventari.

2020.a.saavutasime töötlemiskeskuse täisvõimsuse. Müügitulu langes seoses covidga ca 10 % 2020.a. muutsime toodete omahinna arvestust. Lisaks materjalikulule arvestame omahinna sisse nüüd ka tootmisega seotud otsekulud: töötajate palgakulu, seadmete amortisatsioon ja muud otsekulud.

2021.a. langes müügitulu eelmise aastaga võrreldes 5% 2022.a. kasvatasime müügitulu eelmise aastaga võrreldes 5% 2023.a.ks plaanime saavutada müügitulus 2018-2019 aasta taseme.

MEIE ETTEVÕTTE KONKURENTSIEELIS PEITUB:

KINDLAS KVALITEEDIS 1.

KINDLAS TARNEAHELAS 2.

TIPPKLASSI TEHNOLOOGIAS 3.

PROFESSIONAALSES MEESKONNAS 4.

PIKAAEGSES KOGEMUSES 5.

Ettevõtte osakapital on 2 556 eurot, osade arv 1.

ENEMAT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.