Rohkema info nägemiseks:

VIPIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kasuta looduslikke toidulisandeid, et turgutada oma tervist! Meie tooted on puhtad ja looduslikud ning sisaldavad terveid taimi ja taimeosi, millel on tervendav toime organismile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Alates oma algetappest rohkem kui 30 aasta eest on VIPIS OÜ olnud eesliinil ravimtaimede kasutamise alal, ühendades traditsioonilised teadmised kaasaegsete tehnoloogiatega, et luua kvaliteetseid ja tervist turgutavaid tooteid. Meie rikkalik ja mitmekesine tootevalik kajastab seda pühendumust, hõlmates aerosoole, tablette, mahlu, õlisid, ninatilku ja siirupeid.

Meie mitmekülgsus ei piirdu ainult toodete valikuga. VIPIS OÜ on ka uhke oma teenustööde ulatuse üle, pakkudes terviklahendusi tootearendusest ja registreerimisest kuni lõpliku tooteni. See sisaldab, kuid ei piirdu, villimisteenusega vedelatele ainetele, lahuste valmistamise ja segamisega, kasutades erinevaid pakendamisviise, nagu klaastaara ja plasttaara, aga ka uuenduslikke tehnoloogiaid, nagu airless pakendid ja pihustid.

Lisaks on meie ekspertiis ka tablettide tootmises ja erinevate kosmeetikatoodete, nagu kreemide ja šampoonide valmistamises. Ükskõik, kas olete otsimas kohandatud lahendusi või standardseid tooteid, oleme pühendunud kvaliteedile kõigis etappides - alates toorainete valikust kuni lõpliku toote pakendamise, markeerimise ja sildistamiseni.

Tulemuseks on rikkalik ja tõhus tootevalik, mis kajastab meie pikaajalist kogemust ja pühendumust parimatele tavadele. Meie e-pood annab klientidele võimaluse sirvida ja osta meie tooteid lihtsalt ja mugavalt.

Kui olete huvitatud meie toodetest, teenustest või soovite lihtsalt rohkem teada saada sellest, mida VIPIS OÜ võib teie jaoks teha, siis palume teil meiega ühendust võtta. Oleme alati valmis aitama ja vastama kõigile teie küsimustele.

Võta ühendust ja leiame ka sulle sobiva toote!

kontakt

VIPIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli K.

Kasutan VIPISe aerosoole juba aastaid ja olen alati rahul nende kvaliteedi ja tulemusega.

- Anneli P.

Olen proovinud paljusid looduslikke šampoone, kuid VIPISe oma on kindlasti parim. Mu juuksed on tänulikud!

- Liis S.

Ostsin VIPISe e-poest tablette ja olin väga rahul nii tootega kui ka kohaletoimetamise kiirusega. Soovitan kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VIPIS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vipis, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja teenuste poolest, on teatanud oma 2022. aasta majandustulemustest. Ettevõtte käive oli muljetavaldav 1 211 627 eurot, mis on märkimisväärne 46,7% suurem võrreldes eelmise, 2021. aasta näitajatega. See suur kasv on märk ettevõtte pidevast arengust ja edukusest turul. Lisaks käibe kasvule on OÜ Vipis suutnud laiendada ka oma toodete valikut. Võrreldes eelmise aastaga on kauba sortiment kasvanud mitme uue toote võrra. See näitab ettevõtte pühendumust pakkuda oma klientidele laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis vastavad nende vajadustele ja

Dropdown

kõik artiklid

Mis on looduslik kosmeetika?

Looduslik kosmeetika on viimastel aastatel saavutanud tohutu populaarsuse, kuna üha rohkem inimesi eelistab oma nahale looduslikke ja keskkonnasõbralikke tootei
ssb.ee
Looduslik kosmeetika on viimastel aastatel saavutanud tohutu populaarsuse, kuna üha rohkem inimesi eelistab oma nahale looduslikke ja keskkonnasõbralikke tooteid. Aga miks on looduslik kosmeetika nii eriline ja millised on selle peamised eelised? Looduslik kosmeetika viitab ilutoodetele, mille koostisosad pärinevad peamiselt looduslikest allikatest, ilma sünteetiliste lisanditeta. See tähendab, et selliste toodete valmistamisel kasutatakse taimi, õlisid, mineraale ja muid looduslikke koostisosi, mis on saadud säästvalt ja eetiliselt. Loodusliku kosmeetika eelised: Ohutus- Kuna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.