Rohkema info nägemiseks:

VIACON EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4383; jälgijaid - 48. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIACON EESTI AS kohta arvamuslugu!"

VIACON EESTI AS hetkeolukord

Juba 4383 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2023

AS ViaCon Eesti peamisteks tegevusaladeks 2023. aastal olid geosünteetika müük ning paigaldamine, monteeritavate sildade tarnimine ja paigaldus ning truubitorude müük.

2023. aastal toormaterjalide hinnatõus stabiliseerus, kuid turul oodatud aktiviseerumist ei toimunud. Ukraina sõja olukorra tõttu tekkinud ebakindlus mõjutas meie tegevusvaldkonda. Tellijate ja klientide eelarved ning investeeringud vähenesid ka 2023. aastal. Positiivse märgina on algamas suuremahuline Rail Baltica projekti ehitus.

Investeeringuid paigaldus- ja laotehnikasse 2023. aastal ei tehtud ning ei ole plaanis ka 2024. aastal teha. Samuti ei tehtud aruandeaastal olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning ei ole plaanis teha neid ka aastal 2024.

Ettevõtte eesmärk on teha oma tööd ümbritsevat keskkonda ja loodust igakülgselt kaitstes. Keskkonnahoidu aitab tagada korrektne jäätmekäitlus. Toome välja, et ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Finantsinstrumentide finantsriskide maandamise eesmärgiks on tagada piisavalt likviidseid vahendeid kohustiste tasumiseks. Finantsriskide maandamiseks hoiustab ettevõte rahalisi vahendeid ainult kõrge krediidireitinguga krediidiasutustes ning jälgib igapäevaselt maksedistsipliini. Üle tähtaja võlgade korral kontakteerutakse klientidega.

Valuuta – ja börsikursside ning intressimäärade muutumisega seotud riske ettevõttel 2023. aastal ning aruande koostamise kuupäeva seisuga ei olnud.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmuseid, mida raamatupidamise aastaaruandes ei kajastu.

AS ViaCon Eesti andis 2023. aastal tööd keskmiselt 10-le töötajale.

Finantssuhtarvud Arvutamise meetod 2023 2022

Kasumi kasv (puhaskasum aruandeperioodil – -33,11% -70,58% puhaskasum eelmisel perioodil)/ puhaskasum eelmisel perioodil*100

Maksevõime kordaja (käibevara-varud)/lühiajalised 7,60 5,66 kohustised

Puhasrentaablus puhaskasum/müügitulu*100 1,55% 1,72%

Omakapitali rentaablus puhaskasum/omakapital kokku*100 2,61% 4% (ROE;%)

VIACON EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.