Rohkema info nägemiseks:

VARPO GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kõrgtehnoloogiliste kliimaseadmete ja taastuvenergial põhinevate küttesüsteemide disainimine ja tootmine, pakkudes energiatõhususe konsultatsioone ning hoone rekonstrueerimise teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kaasaegne elamine peab ühendama mugavuse, keskkonnasõbralikkuse ja energiasäästu. Varpo Grupp OÜ on enam kui 30 aasta jooksul olnud eestvedajaks kortermajade rekonstrueerimisel, muutes need energiatõhusateks ja kaasaegseteks elukeskkondadeks.

Varpo Grupi eesmärk on viia kortermajade renoveerimine uuele tasemele, integreerides kaasaegsed tehnoloogiad, keskkonnasõbralikud lahendused ja individuaalse mugavuse. Nende uuenduslik lähenemine hõlmab mitmeid aspekte, mis tagavad tervikliku energiatõhususe.

Loomulik Ventilatsioon 

Varpo Grupp toob tagasi loomuliku ventilatsiooni, kohandades ventilatsioonisüsteemid individuaalselt iga maja ja korteri vajadustele. See mitte ainult tagab parema sisekliima, vaid toob kaasa neljakordse energiasäästu võrreldes traditsiooniliste ventilatsioonisüsteemidega.

Päikesepaneelid

Integreerides päikesepaneelid hoone katusele, võimaldab Varpo Grupp kortermajadel toota osa oma energiast. Täiustatud energiahaldussüsteemid võimaldavad korteriomanikel jälgida ja reguleerida oma energiatarbimist vastavalt individuaalsetele vajadustele.

Täiustatud Rõdud

Energiasäästlikud rõdud päikeseküttevalmide piirdega suurendavad hoone soojusefektiivsust, lisades samas esteetilist väärtust kortermajale.

Kohandatavad Ventilatsioonilahendused

Iga korteriomanik saab individuaalselt seadistada soojus- ja energiatarbimist ning reguleerida ventilatsioonisüsteemi, tagades täieliku kontrolli oma elukeskkonna üle.

Varpo Grupp on jaganud oma teadmisi kohalike arhitektide ja projekteerijatega, tuues kokku ekspertteadmise nii Rootsi kui Itaalia partneritega. Kõik ehitatavad süsteemid on individuaalselt kohandatud, tagades optimaalse efektiivsuse. Aastas suudab Varpo Grupp muuta energiatõhusaks umbes 10 kortermaja ehk 500 korterit. Kuigi inimesed ei pruugi alati tähelepanu pöörata ventilatsioonilahenduste efektiivsusele, on see võtmetähtsusega tõelise energiasäästu saavutamiseks.

Oleme uhked, et saame olla osa energiasäästlike kodude loomisest ja keskkonnasõbralike lahenduste pakkumisest. Võta ühendust Varpo Grupiga ja koos leiame parima lahenduse sinu kortermaja jaoks.

UURIGE LISAKS

VARPO GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Energiasääst ja mugavus käivad Varpoga koostööd tehes käsikäes.

- Toomas

Varpo Grupp kuulas meie vajadusi ja pakkus individuaalset lähenemist.

- Andres

Heatway süsteem on suurepärane investeering.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VARPO GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Varpo Grupp põhitegevuseks on kütteseadmete paigaldustööde teostamine, kuid aruandeaastal teeniti lisatulu ka ruumide rentimisest. Pakume projekteerimist, paigaldust ja hooldust järgnevates valdkondades: (cid:127) Ventilatsioonisüsteemid (cid:127) Jahutus ja konditsioneerimissüsteemid (cid:127) Katlamajad ja küttesüsteemid s.h. maaküttesüsteemid (cid:127) Keskustolmuimemissüsteemid (cid:127) Automaatikasüsteemid (cid:127) Veevarustus- ja kanalisatsioon Teenust osutati 100%-liselt Eestis Majandusaastal 2022 oli ettevõttes 4 töötajat ja juhatuse liikmele maksti tasu 13308 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas Heatcatcheri tehnoloogia vähendab teie energiakulu

Energiakulude jätkuva tõusu tõttu otsivad nii koduomanikud kui ka ettevõtted uuenduslikke lahendusi oma arvete vähendamiseks, ohverdamata mugavust. Heatcatcheri
ssb.ee
Energiakulude jätkuva tõusu tõttu otsivad nii koduomanikud kui ka ettevõtted uuenduslikke lahendusi oma arvete vähendamiseks, ohverdamata mugavust. Heatcatcheri tehnoloogia kerkib esile kui mängu muutev tegur selle efektiivsuse otsingul. See arenenud süsteem mitte ainult ei püüa kinni ja kasuta uuesti soojusenergiat erinevatest allikatest, vaid integreerub ka sujuvalt olemasolevate kütte- ja ventilatsioonisüsteemidega, pakkudes märkimisväärset energiasäästu. 1. Ümbritseva soojuse kasutamine Heatcatcheri süsteemid on loodud ümbritseva soojuse püüdmiseks, mis muidu kaoks keskkonda. See hõlmab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.