Rohkema info nägemiseks:

MAN BALTIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kõrgekvaliteediliste liukujärjestelmade projekteerimise, tootmise ja turustamisega, pakkudes usaldusväärseid lahendusi nii ehitus- kui ka tööstussektorile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutage ette maailma, kus uksed avanevad ja sulguvad sujuvalt, kus tööstusprotsessid kulgevad tõhusalt ja hõlpsalt ning kus igasuguste ustega seotud vajadused saavad täidetud kõrgeima kvaliteediga. Sellist maailma aitab luua MAN Baltic OÜ, Eestis juurutatud ettevõte, mis on 100% Eesti kapitalil põhinev ja esindab uhkusega Euroopa suurima liugsüsteemide tootja, MANTION SAS ja MANTION POLSKA Sp. z o.o. tehaseid Baltimaades ja Soomes.

Alates 1920. aastast on Mantion olnud liugsüsteemide disaini, tootmise ja turustamise eestvedaja kahel erineval olulisel tegevusalal: ehituses, kus pakutakse süsteeme ustele ja väravatele ning tööstuses, kus leidub mitmekülgseid käitlus-, ripp- ja konveiersüsteeme.

Mantioni tooted on usaldusväärsed ja vastavad täpselt kliendi soovidele. Et tagada kõrge kvaliteet, rakendab Mantion rangeid kvaliteedikontrolli meetmeid: iga süsteem on hoolikalt testitud vastavalt kõrgeimatele rahvusvahelistele standarditele. Olgu tegu standardsete toodete või erilahendustega, Mantion suudab rahuldada igasuguse nõudluse tänu enam kui 3 500 standardtootele, püsivale teadus-arendustegevusele ning individuaalsetele lahendustele.

Meie valikusse kuuluvad mitmesugused tarvikud liugsüsteemidele, sealhulgas uksed igas mõõdus alates mõnest kilost kuni 3000 kg, tõst- ja voldikuksed ning spetsiaalsed tulekindlad uksed, väravad, aknaluugid ja klaasuksed. Samuti pakume komponente ripp- ja konveiersüsteemidele kuni 2000 kg, sealhulgas motoriseeritud konveierid, kallakult kallakule süsteemid, tõstesektsioonid, üleminek- ja pöördlülitused.

Oleme pühendunud mitte ainult toodete kvaliteedile, vaid ka suurepärasele klienditeenindusele. Kui otsite usaldusväärseid ja innovaatilisi liugsüsteemide lahendusi, siis võtke meiega ühendust. MAN Baltic OÜ meeskond seisab alati valmis aitama teil leida parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ületab ootused. Loodame koos teiega luua maailma, kus liugsüsteemid muudavad elu lihtsamaks ja tööstusprotsessid sujuvamaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MAN BALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jarek I.

Olen äärmiselt rahul MAN Balticu pakutavate liugsüsteemidega.

- Paul P.

Töötades ehitusprojektide kallal, olin otsinud liugsüsteemide lahendusi, mis sobiksid meie erinevatele ustele ja väravatele.

- Sander Y.

Olen MAN Balticuga koostööd teinud mitmeid kordi ning iga kord olen jäänud väga rahule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MAN BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

MAN Baltic OÜ on ettevõte, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteedi poolest, esindades kahte Prantsusmaa suurfirmat Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Need kaks suurfirmat on DECAYEUX SA ja MANTION SA, mis on mõlemad oma valdkonnas tunnustatud liidrid. DECAYEUX SA on spetsialiseerunud postkastide ja lukkude projekteerimisele ja hulgimüügile. Selle ettevõtte tooted on tuntud oma vastupidavuse ja innovaatilise disaini poolest, mis on loodud vastama kõige nõudlikumate klientide vajadustele. Teiselt poolt, MANTION SA on tuntud oma liugsüsteemide projekteerimise ja hulgimüügi poolest. Selle

Dropdown

kõik artiklid

Mantion: kõrgtäpsed käitlussüsteemid tehniliseks tipptasemeks

Tere tulemast Mantioni tehniliste käitlussüsteemide maailma, kus iga liikumine on optimeeritud tehnilise täpsusega vastavalt dünaamilistele ja keerukatele tööst
ssb.ee
Tere tulemast Mantioni tehniliste käitlussüsteemide maailma, kus iga liikumine on optimeeritud tehnilise täpsusega vastavalt dünaamilistele ja keerukatele tööstusnõuetele. Alates 1920. aastast on Mantion olnud tehnoloogiliste käitlussüsteemide liider, pakkudes inseneriteaduse tipptaset, mis vastab tänapäeva kõrgetele tehnilistele standarditele. Mantioni käitlussüsteemid on inseneride tipptöö, kus kasutatakse kõige arenenumaid tehnoloogilisi lahendusi. Meie monorail-süsteemid on loodud täpseks materjalide käitlemiseks, leides rakendust nii keerulistes tootmisprotsessides kui ka suurtes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.