Rohkema info nägemiseks:

ASTRO SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1335; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ASTRO SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

ASTRO SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 1335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Astro Service alustas tegevust 1998 aastal.

Astro Service OÜ jätkas aruandeaastal varasemate teenuste osutamisega ning põhitegevuses muutusi ei tehtud.

2022 aastal jätkas ettevõte teenuse pakkumist kopp JCB-ga. Jätkati koostööpartneritele transpordi teenuse- ja mitmesuguste eritööde teenuse osutamisega. Ettevõte tegevuse teedeehitus-, projektijuhtimise- ja haljastustööde teostamist loodetud mahus ei suudetud jätkata.

Jätkati eelmistel perioodidel eesmärgiks seatud müügiootel vara müügitegevusega. Tegeleti aktiivselt uute klientide otsimisega. Tutvuti turu nõudluse ja pakkumisega müüdavate kaupade osas, müügiootel varade realiseerimise eesmärgil.

2022 aastal jätkati koostööd varasemate pikaajaliste rentnikega. 2022 aastaks püstitatud eesmärk, korrastada laod ning teha hinnakorrigeerimised, sai täidetud ja lepingud muudatustega sõlmitud.

2022 aastal soetati edasimüügi eesmärgil Soomest teisaldatavaid soojakuid, viilhalle jm. Osaleti edukalt riigihangetel soojakute komplektide pakkumisel.

2022 alustati suuremamahulisi parendustöid laopindade arenduse eesmärgil.

2023 aasta alguses lõpetatakse 2022 aasta lõpul alustatud ehitustegevus laoteenuse laiendamiseks.

2023 aastal on ettevõttel plaanis jätkata müügiootel vara realiseerimisega, jätkata sise- ja välispindade renditeenusega.

Ettevõte jätkab varaseamate teenuste osutamisega ning loodab pakkuda mitmesuguseid erilahendusi nõudvaid teenuseid ja projekte.

ASTRO SERVICE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.