Rohkema info nägemiseks:

NAVIGARE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 301; jälgijaid - 13. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NAVIGARE OÜ kohta arvamuslugu!"

NAVIGARE OÜ hetkeolukord

Juba 301 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Navigare alustas tegevust 1998.a. Aruandeaastal tegeles Navigare OÜ peamiselt kaubamärgi STEINER (binoklid) munungiga, internetikaubandusega, väikesadamate hindamisega ning nõustamistegevusega. Erinevalt 2011.aastat ei ole kahjuks olnud nõudlust PVC’st ilmastikukindlatele katetele merereostuse tõrjevahendite konteineritele.

2015 aastal alustati meresõiduga seotud raamatute kirjastamisega. 2019-2020 aastal osutati ka ujuvaluste tehnilise seisukorra konsultatsiooniteenuseid.

Aasta 2022 plaaniks oli jätkata eelnimetatud peamistes tegevussuundades ja leida uusi võimalusi majandustegevuse jätkamiseks harrastusliku meresõiduga seonduvates valdkondades. Paraku antud plaanid ei realiseerunud ja kaalutakse ettevõtte likvideerimist tegevuse ja varade hääbumise tõttu.

Aruandeaastal töötasu saavaid töötajaid ei olnud.

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

NAVIGARE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.