Rohkema info nägemiseks:

EGGER JA KO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 374; jälgijaid - 4. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta EGGER JA KO kohta arvamuslugu!"

EGGER JA KO OÜ hetkeolukord

Juba 374 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ on nelja osanikuga perefirma. Juhatajaks Tõnis Tamm kes juhatab OÜ-d ühiskondlikel alustel. OÜ-l palgatöötajaid ei ole kõik tööd tehakse osanike tööjõuga.

OÜ Egger ja KO juhatus peab osaühingu põhitegevuseks lihaloomakasvatust. Ehkki põllumajandus müügitulu on kasin ja enamus tulust on tulnud osaühingul toetustest, siis seda sellepärast, et põhikari on väike, kuid juhatus ei ole valmis võtma ülemäära suuri riske, et põhikarja hüppeliselt läbi suurenenud kohustuste suurendada vaid suurendab põhikarja sündinud lehmikute arvelt.

2022 aastat majandustulemused ei olnud sellised nagu lootsime, 2021 aasta alanud sisendite tõus jätkus ka 2022 aastal ja seeläbi tuli vastu võtta kahjum -7146 eurot 2023 aastaeesmärkideks oleme seadnud rohumaade uuendamise ja korrastamise, samuti loomade pidamistingimuste parandamised ning keskkonna mõjude vähendamise.

Vaatamatta majanduslikult keerukale aastale leiab juhatus et 2022 aasta on hakkama saadud, vaatamatta asjaolule, et aasta lõpetati kahjumiga. Ettevõttel ei ole ülemäära palju kohustusi ja hoopiski mitte üldse tarne võlgasid, mis annab suurepärase eelduse raskustesse mitte sattumiseks.

Samuti on juhatus seisukohal et ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

EGGER JA KO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.