Rohkema info nägemiseks:

A.U. VOOLIKUVABRIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2031; jälgijaid - 33. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta A.U. VOOLIKUVABRIK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

A.U. Voolikuvabrik OÜ on spetsialiseerunud vundamentide ja trasside ehitusele, pakkudes kvaliteetset teenust alates 2003. aastast. Meie eesmärk on luua tugev ja usaldusväärne aluspind igasugustele ehitistele ning tagada täpselt ja õigesti paigaldatud tehnosüsteemid.

Meie lugu algas 1992. aastal, kui Arvi Uiga asutas hüdrovoolikute tootmise eesmärgil Arvi Uiga Voolikuvabrik ASi. Kuigi originaalne plaan tootmiseks ei täitunud, leidis firma edu traktorite ja põllutehnika müügis. Aastate jooksul kasvas meie tegevus ja 1996. aastal alustasime ehitustegevusega enda vajadustest lähtuvalt. 2003. aastal muutusime spetsialiseerunud vundamentide ja trasside ehitajateks, mida me edasi arendame ja täiustame.

Meie kogemused ulatuvad Eesti ja Skandinaavia projektidesse, kus oleme ehitanud erinevaid vundamente, paigaldanud trassitöid ning sillutanud tänavakive. Oleme töötanud nii peatöövõtjatena kui ka alltöövõtjate rollis. Iga projekt on ainulaadne ja huvitav, kuna meie eesmärk on täita klientide ootusi ja pakkuda kvaliteetset teenust.

Tulevikku vaatame kindlalt ja jätkame oma tegevust ehitusvaldkonnas. Kui Sul on plaanis ehitada uus kodu, tööstushoone või muude ehitusprojektide jaoks vundament, oleme valmis sind aitama. Oleme pühendunud igale projektile ja iga kliendi vajadustele, et tagada parim tulemus. Kui vajad nõu või hinnapakkumist, võta meiega julgelt ühendust. Meie töö peamine eesmärk on rahulolev klient ja hästi tehtud töö.

kodulehele

A.U. VOOLIKUVABRIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.