Rohkema info nägemiseks:

TAKET KAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
E-pood, Väga suur valik soodsaid autovaruosi, palju kaupa laos!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täppistehnika kohtub autode ülima hooldusega. Japanpartsis ei ole me lihtsalt ettevõte; me oleme teie sõiduki jõudluse ja pikaealisuse hoidjad. Meie missioon on lihtne: pakume laia valikut autokaupu, sealhulgas spetsialiseeritud varuosi mitmesuguste automarkide ja mudelite jaoks. Mootori südamest kuni kapoti läikeni pakume kõike, mida teie auto vajab tipptasemel seisukorras püsimiseks.

Meie riiulid on täidetud kõrgeima kvaliteediga mootoriõlide, automaatkäigukasti vedelike ja jahutusvedelikega, et tagada teie sõiduki sujuv ja efektiivne töö. Mõistame õigete pidurivedelike ja roolivõimendi õlide kasutamise tähtsust ning meie valik on kureeritud, et rahuldada teie auto konkreetseid vajadusi, olgu selleks klassikaline Ameerika muskelauto või sile Euroopa mudel.

Elektrisõidukite entusiastidele pakume uhkusega Tesla akusid, tagades, et teie keskkonnasõbralik sõit ei jääks kunagi energiast ilma. Meie kvaliteedile pühendumus laieneb ka meie autokeemiatoodete valikule, sealhulgas tuuleklaasi puhastusvahendid ja pesuvedelikud, mis on mõeldud teie vaate selgena hoidmiseks ja teie reisi turvaliseks muutmiseks.

Meie bränd on sünonüüm usaldusväärsuse ja kindlusega - olgu teil vaja Chrysleri varuosi või komponente oma Jaapani või Korea autole, meil on kõik olemas. Meie ulatuslik kataloog hõlmab laia valikut marke ja mudeleid, tagades, et ükskõik mida te sõidate, leiate meilt õige osa.

Japanpartsis oleme rohkem kui lihtsalt tarnija; me oleme teie partner teel. Liituge meiega sellel autotööstuse tipptaseme teekonnal, kus iga meie pakutav toode on kvaliteedi lubadus ja iga meie pakutav teenus on samm optimaalse jõudluse suunas. Sõitke kindlustundega, teades, et oleme siin, et teid igal sammul toetada.

Tutvuge tootevalikuga meie kodulehel!

TAKET KAUBANDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Tõesti kiire tarne ja kvaliteetne kaup!

- Jüri

Taskukohased hinnad, professionaalne teenindus.

- Karl

Väga hea valik, selged tootekirjeldused. Teenindus viisakas ja abivalmis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TAKET KAUBANDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Taket Kaubandus OÜ põhitegevusalaks on autovaruosade jae- ja hulgimüük. Oleme spetsialiseerunud Jaapani ja Korea autovaruosade importimisele ja müümisele. Meie püsiklientideks on autovaruosade kauplused ja teenindused üle Eesti. 2022 aasta lõpuks oli meil püsikliente pisut üle 2000. Võrreldes eelnevate aastatega on kliendid liikunud Poola autovaruosa ettevõtete juurde. Konkurents on meeletu, käib maximaalne ülepakkumine. 2022 aasta kestel toimus samuti palju muudatusi autovaruosade turul. Võib olla märkimisväärseks võib lugeda hindade ja tootekvaliteedi korrektsioon ülespoole. Jätkuvalt

Dropdown

kõik artiklid

5 olulist varuosa, mida iga Chrysleri omanik peaks omama

Chrysleri omanike jaoks on nende sõiduki jõudluse ja usaldusväärsuse säilitamine ülioluline. Õigete varuosade omamine võib säästa aega, raha ja ennetada ootamat
ssb.ee
Chrysleri omanike jaoks on nende sõiduki jõudluse ja usaldusväärsuse säilitamine ülioluline. Õigete varuosade omamine võib säästa aega, raha ja ennetada ootamatute rikete tekkimisest tulenevat stressi. Selles postituses vaatleme viit olulist Chrysleri varuosa, mida iga omanik peaks kaaluma oma garaažis hoidmist. 1. Pidurisüsteemi komponendid Piduriklotsid on ohutuks peatumiseks kriitilise tähtsusega. Aja jooksul kuluvad need ära ja vajavad optimaalse pidurdusvõime säilitamiseks asendamist. Chrysleri omanikud peaksid valima oma mudeliga ühilduvad kvaliteetsed piduriklotsid. Kettad töötavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.