Rohkema info nägemiseks:

PALSTEVE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2948; jälgijaid - 440. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PALSTEVE OÜ kohta arvamuslugu!"

PALSTEVE OÜ hetkeolukord

Juba 2948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 440 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

OÜ Palsteve on 100% erakapitalil põhinev Paldiski Põhjasadamas tegutsev operaator-stividorettevõte, mis kuulub

Paldiski Sadamate AS-i äriühingu koosseisu. Landlord-tüüpi sadamana on Paldiski Sadamate AS-i peamine ülesanne tagada sadama operaatorile, s.o OÜ Palsteve-le, vajalik infrastruktuur.

Osutame stividoriteenuseid, s.o kaupade ümberlaadimist laevadelt lattu, vagunitesse, autodele, konteineritesse ja rull- treileritele ning vastupidi, kõikidele kaubaliikidele, mis läbivad Paldiski Põhjasadamat: ▪ üld- ja puistekaubad ▪ veeremkaubad, sh uued autod ▪ konteinerkaubad ▪ suuremõõtmelised projektikaubad.

Paldiski Põhjasadam on Lääne-Euroopale kõige lähemal asuv Eesti sadam. Tänu heale geograafilisele asukohale ja looduslikele tingimustele on Lääne-Euroopast saabuvate laevade reisiteekond lühem kui ühessegi teise Mandri-Eesti sadamasse. Paldiski Põhjasadama looduslikus lahes toimivad soojad hoovused tagavad selle, et sadama akvatoorium ei külmu kinni. Paldiski laht on tuulevaikne, aastaringselt navigeeritav ja praktiliselt jäävaba.

Sadamas on kaasaegne ja hästi välja arendatud infrastruktuur, mis võimaldab OÜ Palsteve-l osutada kvaliteetset stividoriteenust klientidele.

Sadamasiseselt on kõik laod ja kaid omavahel ühendatud siseraudteega. Koormate vedu sadama territooriumilt raudteejaamani teostatakse koostööpartneri veduriga. On olemas teisaldatavad rambid, mis võimaldavad laadida raudteeplatvormidele ka rasket ja suuregabariidilist tehnikat (spetsiaalsed raudteevagunid Paldiski Põhjasadamas).

Riigimaantee kaudu on tagatud hea ühendus nii Tallinnaga kui ka itta ja lõunasse suunduvate peamagistraalidega.

Vahetult sadama kõrval asuval territooriumil on autoterminalid pindalaga 25 ha, mis on viidud vastavusse maailma juhtivate autotootjate nõudmistega. Sadamas on 25 000 m² laohooneid. Suurem osa ladudest on renoveeritud.

Kaasajastatud mineraalväetiste ümberlaadimise kompleksis on võimalik sõltumata ilmastikutingimustest teostada puistekaupade pakendamist, laadimist euroalustele ning täiendavat kiletamist.

Samuti on sadamas olemas segamismasin (blender) eri liiki väetiste valmistamiseks.

PDI (pre-delivery inspection) keskuses toimub mootorsõidukite müügiks ettevalmistamine. Keskuses on võimalik paigaldada autodele lisaseadmeid, teostada tehnilist ülevaatust, autode pesu ja kilega katmist.

OÜ Palsteve tehnilised võimalused vastavad sadamaoperaatoritele kehtestatud ülemaailmsetele standarditele, mida kinnitavad ka saadud sertifikaadid ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 45001:2018 ning Euroopa Mereohutuse Ameti otsus rahvusvahelise ISPS auditi läbimise kohta.

2021 a. oktoobris toimus välisaudit ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018 osas, millega kinnitati meie vastavust eelpool nimetatud sertifikaatidele.

Professionaalne, kahes vahetuses töötav meeskond ja kaasaegne sadamatehnika tagavad ööpäevaringse kiire ja kvaliteetse teeninduse. Vajadusel kasutatakse renditööjõudu.

Sadama territooriumi ja laoplatse valvatakse ööpäevaringselt ja need on varustatud kaasaegsete videovalve- ja signalisatsioonisüsteemidega, mis on ühenduses linna politseiteenistusega. Sadama ja sõidukite terminalidesse sisenemispunktid on varustatud automaatse numbrimärkide tuvastamise süsteemiga, mis võimaldab veoautosid ka skanneerida.

Tegevustulemused 2022. a soetati materiaalset põhivara 156 060 eurot (2021: 12 739 eurot). Aruandeaastal vähenes müügitulu 596 809 euro võrra ja vähenesid teenuste osutamisega seotud kulud 955 000 euro võrra.

Stividor-, ja ladustamisteenustelt saadud tulu on 95,0% (2021: 90,2%).

Ettevõtte juhtimis- ja üldhalduskulud moodustasid 2022. a 256 120 eurot (2021: 272 159 eurot).

Ettevõtte keskmine täistööajaga töötajate arv 2021 aastal oli 112 inimest (2021: 124 inimest) ning palgakulu koos maksudega oli 2 544 775 eurot (2021: 2 647 826 eurot).

PALSTEVE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.