Rohkema info nägemiseks:

SUN TIMBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete puidust aiakaupade tootmisele, pakkudes mitmekülgseid lahendusi alates palissadidest ja terrassiplaatidest kuni lillekastide ja laste liivakastideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Alates 1998. aastast on TrendGardens pakkunud innovatiivseid ja vastupidavaid puidust aiakaupu, mis muudavad iga aia tõeliselt eriliseks. Meie peamine eesmärk on tuua loodus lähemale teile, olles samal ajal vastutustundlikud keskkonna suhtes. Meie lai valik tooteid hõlmab kõike, mida vajate oma aia kaunistamiseks ja funktsionaalsuse suurendamiseks.

TrendGardens pakub mitmeid tooteid, mis vastavad teie aiakujunduse vajadustele. Meie peamised tooted hõlmavad erineva kõrguse ja pikkusega palissade, elegantseid muru- ja terassiplaate, vastupidavaid aiapaneele ja -poste, stiilseid puitvõrestikke ning lapsemeelseid liivakaste. Meie käsitsi valmistatud lillekastid ja -restid lisavad teie aiale unikaalse puudutuse, muutes selle ideaalseks keskkonnaks taimedele ja lõõgastumiseks.

Kõik meie tooted on immutatud kroomi- ja arseenivaba kemikaaliga, mis tagab nende pikaajalise vastupidavuse ja ohutuse teie perele ja loodusele. Meie puidutooted on loodud vastu pidama erinevatele ilmastikutingimustele, pakkudes samal ajal kaunist ja looduslähedast välimust.

Lisaks meie valmis toodetele pakume vaakum-surve immutusteenust Tanalith E kemikaali baasil, nii rohelise kui pruuni värvi valikuga. Meie professionaalne meeskond tagab, et teie puit säilitab oma ilu ja vastupidavuse aastateks, olenemata välistest mõjutustest.

TrendGardens on uhke oma koostööpartnerite üle Eestis, töötades koos aiandustarvete ja istikute jae- ning hulgimüügifirmade ning haljastustöödega tegelevate ettevõtetega. Meie tootevalik ja kvaliteetne immutusteenus muudavad meid usaldusväärseks valikuks neile, kes otsivad looduslähedaseid, vastupidavaid ja kauneid aiakaupu.

TrendGardens on rohkem kui lihtsalt puidust aiakaupade tootja. Oleme teie aianduse partner, kes aitab teil luua unikaalse ja meeldejääva aia, kus saate nautida looduse ilu ja rahu. Võtke meiega ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse teie aiakujunduse vajadustele.

Võtke meiega ühendust ja avastage uus maailm looduslähedastes aiakaupades!

KONTAKT

SUN TIMBER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark O.

Suurepärased tooted, taskukohane hind! Olen väga rahul oma uue aiapaneeliga.

- Mari V.

Aiatooted on kvaliteetsed ja vastavad täielikult ootustele. Soovitan kindlasti!

- Kätlin R.

Nende immutusteenus päästis mu aiapostid hallitusest. Suurepärane töö!

SUN TIMBER OÜ tegevusaruanne 2022

Sun Timber OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud puidust aiakaupade tootmisele ning muude seonduvate aianduskaubade hulgimüügile. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis aitavad kaasa aianduse arengule ja ilu loomisele.2022. aasta ei toonud Sun Timber OÜ jaoks olulisi muudatusi võrreldes eelneva aastaga. See tähendab, et ettevõte jätkas oma tegevust samas suunas, säilitades oma toodete kvaliteedi ja püüdes pakkuda parimat teenust oma klientidele. See on märk ettevõtte stabiilsusest ja pühendumusest oma missioonile. Ettevõtte juhatus koosneb kahest

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas puidust aiatoodetega ilus aed kujundada?

Kujutlege endale hetkeks ideaalset aeda, kus iga detail peegeldab teie unikaalset stiili ja loob harmoonia loodusega. TrendGardens pakub just sellise aia loomis
ssb.ee
Kujutlege endale hetkeks ideaalset aeda, kus iga detail peegeldab teie unikaalset stiili ja loob harmoonia loodusega. TrendGardens pakub just sellise aia loomiseks vajalikke võtmeelemente. Meie kvaliteetsed puidutooted mitte ainult ei rikasta teie aiakujundust, vaid muudavad selle ka unistuste paradiisiks, kus mugavus, esteetika ja vastupidavus käivad käsikäes. TrendGardensi puidutooted toovad teie aeda sooja ja looduslähedase tunde. Olgu selleks elegantne palissad, vastupidavad terassiplaadid või hubased lillekastid, meie tooted on valmistatud parimatest puitmaterjalidest, mis annavad teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.