Rohkema info nägemiseks:

SOLOTENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 571; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLOTENT OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLOTENT OÜ hetkeolukord

Juba 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Priit Mets (12.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

1. Tegevus aruandeaastal

OÜ Solotent on majandustegevust alustas alates 2007. aastast. Firma peamiseks tegevuseks on metalli- ja keevitustööde allahangete teostamine.

Ettevõtte tegevusalaks oli aruandeaastal erinevate tehnoseadmete ja rajatiste remondiks vajalikud keevitus- ja montaažitööd, vähesel määral sõjaliste väliõppuste tarbeks kasutatavate kaupade edasimüük. Tootmistegevuseks vajaliku lao- ja tootmishoone ehitus-remonditööd lõpetati viis aastat tagasi, lisaks on viimastel aastatel korrastatud laoplats materjalide laostamiseks.

Peamiseks lisakulutuseks oli aruandeaastal laohoone kommunaalkulud ja sanitaar-tehnilised hooldustööd. Käive on võrreldes eelneva aastaga vähenenud 26 %. Aruandeaastal on tekkinud väike kahjum (vt.tabel 1).

Peamine tegevusala on EMTAK alusel 4322 - torustiku, kliima- ja kütteseadmeteseadmete paigaldus.

Käibe ja kasumi näitajad viimaste aastate kohta on toodud tabelis 1.

Tabel 1

Aasta Käive, eur. Tulem, eur.

2020 a. 79 772 - 13 028 2021 a. 114 135 1 693 2022 a. 84 491 - 1 866 2. Juhatus ja personal

Firma juhatus on alates aruandeaastal olnud üheliikmeline. Juhataja korraldab jooksvalt firma tööd. Koos ühe töölisega täidab firma juhataja samaaegselt ka keevitaja ülesandeid. Töölepinguga töötajaid on ettevõttes aruandeaastal olnud koos juhatajaga kaks. Juhatuse liikme töö pole tasustatud, juhataja saab palka töölepingus määratud tingimustel. Kokku moodustas arvestuslik töötasu aasta eest 21 tuh.eurot.

3. Tegevusplaan järgnevaks aastaks 2023. aasta peamiseks tegevussuunaks saab jätkuvalt olema keevitusteenuste osutamine. Kavandatav käive sõltub tellimuste mahust, ning sõltuvalt sellest võib kõikuda kuni + - 20 %. Montaaži- ja keevitustööde osas peaks käive jääma aruandeaasta tasemele ja moodustama umbes 90 tuh. eurot. Kaupade vahendamine on juhusliku iseloomuga, planeeritud on käibele lisada sellest ca 10,0 tuh. euri. Oodatav kasum on planeeritud suurusjärku 2 tuh. eurot.

SOLOTENT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.