Rohkema info nägemiseks:

SERVO GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2185; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta SERVO GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ehitamine ei ole lihtsalt struktuuride püstitamine, vaid ruumide loomine, mis peavad ajale vastu. SERVO GRUPP OÜs oleme rohkem kui lihtsalt ehitusfirma; me oleme tuleviku arhitektid ja pärandi taastajad. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke ehitusteenuseid disainist teostuseni. See on vundament, millele me ehitame unistusi ja loome pärandit.

Alates Lääne-Virumaa lopsakatest maastikest kuni ajaloolise Harjumaa aladeni, meie projektid on sama mitmekesised kui meie klientide vajadused. Me spetsialiseerume üldisele ehitusele, pakkudes teenuste komplekti, mis hõlmab ehitusprojekteerimist, ehitustööde teostamist, renoveerimist ja ümberarendamist ning ehitusmaterjalide tarnimist. Meie ekspertiis on teie kvaliteedi ja vastupidavuse tagatis.

Meie lähenemine on terviklik. Usume iga ehitusprotsessi aspekti haldamisse, tagades sujuva integratsiooni alates vundamendist. Oma projektijuhtimise oskustega jälgime ehituse keerukat tantsu, koordineerides iga sammu täpsuse ja hoolikusega. Tulemus? Projektid, mis on mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka funktsionaalselt ülekaalukad.

Infrastruktuuri tähtsust mõistes paistame silma elektri-, vee- ja kanalisatsioonisüsteemide paigaldamisel - iga hoone elutähtsad komponendid. Meie ekspertide meeskond tagab, et need kriitilised komponendid rakendatakse kõrgeimate ohutus- ja efektiivsusstandarditega.

SERVO GRUPP OÜs me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome suhteid. Oleme pühendunud teiega kõndimisele iga sammu juures, esimesest visandist paberil kuni viimase paigaldatud telliseni. Oleme siin, et muuta teie visioon reaalsuseks, teie kontseptsioon loominguks ja teie investeering pärandiks.

Liituge meiega Tuleviku loomisel, pärandi kujundamisel. Ehitame mitte ainult hooneid, vaid pärandeid, mis seisavad uhkelt põlvest põlve.

Kontakt

+372 5692 8106

SERVO GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Professionaalne meeskond, kõik sujus ladusalt ja tulemus ületas ootusi!

- Toomas P.

Suur tänu, et muutsite meie visiooni reaalsuseks! Soovitan soojalt!

- Liis F.

Suurepärane suhtlus, täpne töö ja uskumatu lõpptulemus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas mõjutavad täiustatud ehitustehnoloogiad piirkonna ehitusprojekte?

Lääne-Virumaa ehitustööstus on muutuste lävel, mida veavad innovatsioon, jätkusuutlikkus ja kvaliteedile pühendumine. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis on määratud piirkonnas ehitamise viisi ümber kujundama. 1. Jätkusuutlikud ehituspraktikad Keskkonnast hoolimise kasvava rõhuasetusega muutub keskkonnasõbralike materjalide kasutamine ehitusprojektide nurgakiviks. Bambus, taaskasutatud plastid ja taaskasutatud puit vähendavad mitte ainult keskkonnamõju, vaid pakuvad ka vastupidavust ja esteetilist veetlust. Energiatõhusad disainid ei ole enam valikulised; need on

Dropdown

kõik artiklid

Kas unistuste kodu ehitamine nõuab hoolikat planeerimist ja selget visiooni?

Unistuste kodu ehitamine on põnev teekond, mis nõuab hoolikat planeerimist, selget visiooni ja õiget meeskonda, et muuta see reaalsuseks. See põhjalik juhend ju
ssb.ee
Unistuste kodu ehitamine on põnev teekond, mis nõuab hoolikat planeerimist, selget visiooni ja õiget meeskonda, et muuta see reaalsuseks. See põhjalik juhend juhatab teid läbi protsessi igast sammust, alates ideaalse eluruumi kontseptualiseerimisest kuni uude ehitatud koju kolimiseni. Oma vajaduste ja soovide mõistmine Kaaluge, kuidas te igapäevaselt elate. Kas võõrustate tihti? Vajate kodukontorit? Prioriseerige need elustiili elemendid oma disainis. Koguge pilte ja ideid, mis teid inspireerivad. See aitab edastada teie esteetilisi eelistusi teie disainimeeskonnale. Määrake, mida saate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.