Rohkema info nägemiseks:

POLEST TRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme terviklike logistikalahenduste pakkumisega, hõlmates turvalist hoiustamist ja tõhusat kaubatransporti, missiooniga muuta kaupade liikumine läbi tarneahela kiireks ja usaldusväärseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie professionaalne meeskond POLEST TRANSis on pühendunud teie kaubaveo vajaduste täitmisele. Pakume laialdasi logistikateenuseid, et tagada teie kaupade sujuv liikumine läbi tarneahela.

Iga eduka teekonna südames on lubadus sujuvaks üleminekuks ühest punktist teise. See on see, mida me teeme POLEST TRANS OÜ südames. Ilma kindla alguskuupäevata algas meie lugu visiooniga revolutsioneerida logistikatööstust, pakkudes võrdlematuid transpordi- ja laolahendusi. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas - meie erialaks on pakkuda terviklikke logistikateenuseid, mis tagavad kaupade ohutu ja õigeaegse liikumise.

Iga saadetisega transpordime me rohkemat kui lihtsalt lasti; me transpordime unistusi, püüdlusi ja ettevõtete püsivat edasipüüdlikku vaimu. Meie loosung ei ole lihtsalt fraas; see on tunnistus meie pühendumusest edasiminekule, partnerlusele ja meie klientide ühisele edule.

Meie asjatundlikkus transpordi ja laohalduse alal ei seisne ainult ruumi pakkumises või vahendis kaupade liigutamiseks. See on strateegiline eelis ettevõtetele, kes soovivad optimeerida oma tarneahelat ja laiendada oma haaret. Me mõistame logistika keerukust ja selle teenuste sujuva integreerimise tähtsust meie klientide tegevusse.

Kuna me jätkuvalt kasvame ja arendame, püsib meie pühendumus tipptasemele muutumatu. Kutsume teid ühinema meie teekonnaga, kasutama ära meie asjatundlikkust ja tagama, et teie kaubad, teie äri ja teie püüdlused on alati Liigume koos edasi!

Kontakt

POLEST TRANS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärane teenindus! Olen väga rahul teie tähelepanelikkuse ja professionaalsusega.

- Mart

Tahan avaldada tunnustust teie meeskonnale. Sujuv ja kiire teenindus, mis ületas ootusi.

- Priit

Minu kogemus teie ettevõttega oli meeldiv ja efektiivne. Hindan teie lahket suhtumist ja kiiret reageerimist.

POLEST TRANS OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ POLET TRANS on põhitegevusalaks mujal liigimata veondust abistavad tegevused (EMTAK 52299). 2023.a. moodustas POLEST TRANS OÜ müügitulu 2 290 490 eurot. Müügitulust moodustas 99,9% müük Eestis Majandusaasta lõppes kasumiga 190 773 eurot. Oli tehtud investeeringud materiaalsesse põhivarasse - ostetud arvutid ja kulum moodustas 787.- Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 27 400 eurot. Keskmine töötajate arv 2023.a.oli 2. Juhatuses on 2 liige, juhatuse liigele tasud ei olnud. Võttes arvesse äri- ja finantkeskkonna prognoose järgnevaks aastaks on Scandic Trans Group OÜ põhieesmärgiks

Dropdown

kõik artiklid

Millised on peamised väljakutsed piiriüleses saatmises ja kuidas neid ületada?

Piiriülene saatmine viitab kaupade transportimise protsessile erinevate riikide vahel. See hõlmab keeruliste tolliregulatsioonide, rahvusvaheliste kaubandussead
ssb.ee
Piiriülene saatmine viitab kaupade transportimise protsessile erinevate riikide vahel. See hõlmab keeruliste tolliregulatsioonide, rahvusvaheliste kaubandusseaduste ja erinevate transpordinõuete labürindis navigeerimist. Ettevõtetele, kes soovivad oma haaret globaalselt laiendada, on piiriülese saatmise keerukuste mõistmine hädavajalik. Tõhus piiriülene logistika on eluliselt tähtis ettevõtete konkurentsivõime säilitamiseks globaalsel turul. See tagab toodete õigeaegse kohaletoimetamise, säilitab toodete terviklikkuse ja suurendab kliendirahulolu. Väikestel kuni keskmise suurusega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.