Rohkema info nägemiseks:

LACORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Itaalia brändi Novacolor värvid ja sisustustooted. Meie Sõpruse pst 31 büroos saate tutvuda näidiste ja kataloogidega ning valiku tegemisel aitavad teid oma eriala spetsialistid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete kunagi unistanud kodust, mis ei oleks ainult kaunis, vaid ka vastupidav isegi kõrge õhuniiskuse tingimustes? Lacore on Eesti ettevõte, mis toob teieni Itaalia disaini ja kvaliteedi tipptaseme. Oleme uhked, et oleme Novacolori maaletooja, maailma juhtiva sise- ja välisvärvide ning dekoratiivsete pinnaviimistlusvärvide-krohvide tootja.

Novacolor, asutatud 1982. aastal Itaalias, on nimekiri, mida seostatakse intuitiivse loovuse ja kvaliteediga. Nad pakuvad mitmekülgseid lahendusi disaineritele ja arhitektidele üle maailma. Novacolor on ühendanud endas traditsioonilise käsitöö ja kaasaegse tehnoloogia, et luua värvitoone ja viimistlusmaterjale, mis on tõeliselt ainulaadsed.

Kas olete mures, kuidas saavutada kaunis viimistlus isegi niisketes ruumides nagu vannituba või dushinurk? Novacolor on teile kaasa aidanud, luues spetsiaalselt kõrge õhuniiskusega siseruumide jaoks mõeldud tooteid. Üks selline imeline lahendus on Mineral Sealer, kahekomponentne madala viskoossusega ja suure läbitungimisvõimega epoksiidveepõhine krunt, mis kaitseb mineraalseid viimistlusmaterjale. Teine võimalus on Countertop, kahekomponendiline polüuretaankaitse, mis tagab pikaajalise vastupidavuse. Nende toodete abil saate oma kodu muuta mitte ainult kauniks, vaid ka vastupidavaks kõrge õhuniiskusega tingimustes.

Kui otsite parimat viisi oma kodu kaunistamiseks, siis ärge otsige enam. Lacore OÜ ja Novacolor pakuvad teile mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka aastatepikkust kogemust ja usaldusväärsust. Meie tootevalik on mitmekesine, olles suunatud just teie vajadustele. Muutkem teie kodu mitte lihtsalt ruumiks, vaid tõeliseks kunstiteoseks, mis vastab teie ootustele igas olukorras.

Lacore on teie usaldusväärne partner, kes viib teid Novacolori imelisse maailma. Pakume mitte ainult tooteid, vaid ka kogemust ja ekspertiisi, et aidata teil luua unistuste kodu. Külastage meie kodulehte või astuge läbi meie stuudiost!

Koduleht

LACORE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert L.

Teenindus oli meeldiv ja sain professionaalset abi.

- Argo E.

Jäin koostööga rahule - kodu interjöör on nüüd imeline!

- Inna L.

Imeilus ja suur valik värve!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LACORE OÜ tegevusaruanne 2022

Lacore OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on teenuse pakkumine dekoratiivvärvide paigalduse alal. See on spetsialiseerunud ala, mis nõuab suurt tähelepanu detailidele ja kvaliteedile. Lisaks sellele on Lacore OÜ ka ehitus- ja viimistluskaupade müüja, pakkudes klientidele laia valikut tooteid, mis aitavad neil oma ehitusprojekte ellu viia.2022. aasta oli Lacore OÜ jaoks oluline aasta, kuna suurem osa tegevusest oli keskendunud kaupade müügile. See oli strateegiline otsus, mis aitas ettevõttel laiendada oma klientuuri ja suurendada tulu. Kuid ettevõtte strateegia on suunatud rohkem teenuste

Dropdown

kõik artiklid

Värvid ja tapeedid: teie kodu personaalsus

Sisekujundus on palju enamat kui lihtsalt mööbli paigutamine ja valgustuse valimine. See on võimalus luua meeldiv ja isikupärane keskkond, mis peegeldab teie un
ssb.ee
Sisekujundus on palju enamat kui lihtsalt mööbli paigutamine ja valgustuse valimine. See on võimalus luua meeldiv ja isikupärane keskkond, mis peegeldab teie unikaalset stiili ja maitset. Üks võimsamaid vahendeid, mida saate kasutada oma kodu muutmiseks, on värv ja tapeet. Lacore pakub teile mitmekesist valikut kvaliteetseid värve ja tapeete, mis mitte ainult ei muuda teie ruumid visuaalselt ahvatlevaks, vaid väljendavad ka teie isikupära. Lugege edasi, et avastada, kuidas meie tooted saavad muuta teie kodu unistuste oaasiks! Värvidel on võime mõjutada meie meeleolu ja emotsioone. Nad võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.