Rohkema info nägemiseks:

R.VALK ARHITEKTUURIBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusvaldkonnad on arhitektuur-ehituslik projekteerimine, detailplaneeringute koostamine, sisearhitektuursed projektid. Tule konsultatsioonile!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates aastast 1999 on R. Valk Arhitektuuribüroo olnud silmapaistev jõud arhitektuurilise innovatsiooni ja kvaliteetse disaini maailmas. Meie büroo on spetsialiseerunud arhitektuursele projekteerimisele, hõlmates nii uusehitisi kui ka rekonstrueerimisprojekte, sisearhitektuuri ning detailplaneeringuid.

Meie meeskond ühendab loomingulisuse ja tehnilise oskusteabe, et kujundada unikaalseid, funktsionaalseid ja esteetilisi ehitisi. Olgu tegemist eramaja, kortermaja, ärihoone või tootmishoonega - meie eesmärk on luua ruume, mis inspireerivad ja teenivad praktilist otstarvet.

Oleme uhked oma võimekuse üle konserveerida ja restaureerida ehitus-, ajaloo- ja tööstusmälestisi ning objekte, mis kuuluvad UNESCO maailmapärandi nimekirja. Meie muinsuskaitse järelvalve tagab, et minevik säilib tänapäeva maailmas.

Detailides peitub võlu. Meie sisearhitektuuri projektid on täpse disaini, ergonoomika ja mugavuse sümbioos. Loome ruume, kus inimesed tunnevad end mitte ainult mugavalt, vaid ka inspireeritult.

Meie büroo suudab keerukad ideed muuta elavateks visuaalseteks kujutisteks. 3D visuaalsed mudelid aitavad klientidel paremini mõista meie projekteerimise kontseptsioone ja visioone.

Detailplaneeringute osas oleme eesrindlikud, kavandades nii linnakeskkonna arengut kui ka üksikute piirkondade optimeeritud kasutust. Meie eesmärk on luua kogukondi toetavaid ja jätkusuutlikke keskkondi.

Kui otsite arhitektuurseid lahendusi, mis ületavad tavapärast ja pakuvad midagi erakordset, siis oleme teie jaoks õige valik. Meie kireks on luua ehitisi, mis kestavad aastaid, nii esteetiliselt kui ka tehniliselt.

Laske meil teie visioonidele elu anda ja avastage arhitektuurimaailma täius meie käe läbi.

Koduleht

R.VALK ARHITEKTUURIBÜROO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Allan H.

R. Valk Arhitektuuribüroo OÜ on meie usaldusväärne partner, kes on aidanud meil luua mitmeid silmapaistvaid projekte.

- Endel S.

Nende meeskond on andekas ja kliendikeskne.”

- Kristi I.

Nende teadmised ja kogemused on olnud meie projektide edu võtmeks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

R.VALK ARHITEKTUURIBÜROO OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing, mille nimeks on OÜ R. Valk Arhitektuuribüroo, asutati 10. detsembril 1998. aastal. Selle asutamise koht oli Mängu tn. 2-1, Tallinn 11623, mis on Eesti pealinna südames. Selle ettevõtte põhitegevusaladeks on jätkuvalt arhitektuurne projekteerimine ja omaniku järelvalve, mis on kaks väga olulist ja nõudlikku valdkonda. Majandusaasta algab iga aasta 1. jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril, mis on üsna tavaline ajakava enamiku ettevõtete jaoks. Osaühing on registreeritud RETTER-is, mis on oluline märk sellest, et ettevõte järgib kõiki vajalikke seadusi ja regulatsioone. Hoolimata 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas teha detailplaneeringut? R. Valk Arhitektuuribüroo jagab kogemusi ja näpunäiteid

Detailplaneeringu koostamine on oluline osa ehitusprojektist, kuna see määrab kindlaks, kuidas saab kasutada konkreetset maatükki. R. Valk Arhitektuuribüroo pak
ssb.ee
Detailplaneeringu koostamine on oluline osa ehitusprojektist, kuna see määrab kindlaks, kuidas saab kasutada konkreetset maatükki. R. Valk Arhitektuuribüroo pakub kogenud spetsialiste, kes suudavad koostada sobiva detailplaneeringu vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele. Detailplaneeringu koostamisel on oluline arvestada erinevate seaduste ja regulatsioonidega, mis määravad kindlaks ehitusprojekti lubatud mõõtmed, kõrgused ja muud omadused. R. Valk Arhitektuuribüroo spetsialistid teostavad põhjaliku uurimise, et mõista kõiki nõudeid ja tagada ehitusprojekti vastavus kõigile seaduslikele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.