Rohkema info nägemiseks:

MEIKER M OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme põhjalike puhastuslahenduste ning raamatupidamisteenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MEIKER M OÜ usub, et puhas keskkond ja selged finantsid on õitsva elu ja äri nurgakivid. Meie missiooniks on pakkuda põhjalikke puhastuslahendusi koos ekspert raamatupidamisteenustega üksikisikutele ja ettevõtetele, kes otsivad oma igapäevastes toimingutes täiuslikkust.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: luua Laitmatud Ruumid, Selged Finantsid! See visioon on juhtinud meid pakkuma tipptasemel teenuseid, mis vastavad meie klientide põhjalikele vajadustele. Olgu selleks kodu, mis vajab koristamise puudutust või kontoriruum, mis nõuab igapäevast hoolt, meie puhastusteenus on loodud teie ootuste ületamiseks.

Põrandate puhastamisest kuni vaipade puhastamiseni, ja pehme mööbli pesust kuni kivipõrandate puhastamise ja kaitsetöötluseni, me tagame, et iga pind särab täiuslikkusega. Meie spetsialiseeritud teenused, nagu pvc põrandate süvapesu ja pvc vahatamine, on kohandatud teie põrandate ilu ja pikaealisuse säilitamiseks. Pakume ka viimistlus- ja kaitsekihi paigaldust, et hoida teie ruumid kauem laitmatuna.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe puhastamisega. Me mõistame finantsjuhtimise keerukust, mistõttu pakume parimat raamatupidamisteenust, et lihtsustada teie finantsasju. Aastaaruannetest kuni varasemate kontode korrastamiseni, ja statistilistest aruannetest kuni konsultatsioonide ja teenusteni, meie meeskond on varustatud kõigi teie raamatupidamisvajaduste täpseks ja hoolikaks käsitlemiseks.

Meie pühendumust täiuslikkusele peegeldab kvaliteetsete puhastusvahendite kasutamine ja meie pühendumus pakkuda tipptasemel akende pesu ja koristustöid. Me oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie partner keskkondade loomisel, mis innustavad produktiivsust ja rahuolu.

Liituge meiega sellel puhtuse ja finantsselguse teekonnal. Kogege erinevust MEIKER M OÜga - kus iga detail on oluline ja iga teenus on samm täiuslikkuse suunas.

Kontakt

+372 529 5688

MEIKER M OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Meie ruumid pole kunagi varem nii head välja näinud! Suur tänu!

- Jaanika T.

Raamatupidamisteenus oli täpne ja usaldusväärne, soovitan kindlasti!

- Rasmus N.

Tänu teile on meie ettevõte finantsasjad alati kontrolli all.

Raamatupidamisteenused: Teie Ettevõtte Alustala

Kui räägime ettevõtte tõhususest ja jätkusuutlikkusest, on oluline roll raamatupidamisteenustel, mida sageli alahinnatakse või kõrvale jäetakse. MEIKER M OÜ on pühendunud mitte ainult puhtuse tagamisele, vaid ka selgete finantside kindlustamisele, millel on ettevõtte toimimises hindamatu roll. Mis on raamatupidamisteenus? Raamatupidamine pole lihtsalt numbrite kajastamine raamatutes. See on strateegiline süsteem, mis annab ettevõttele ülevaate tema finantsolukorrast, kättesaadavatest ressurssidest ja tulevaste eesmärkide saavutamiseks vajalikest sammudest. Raamatupidamisteenused hõlmavad

Dropdown

kõik artiklid

Põhjalik juhend pvc-põrandate hoolduseks

Poli(vinüülkloriid), tuntud kui PVC, on mitmekülgne plastik, millel on lai kasutusala, üheks neist on põrandakate. PVC-põrandad on populaarne valik paljudes kom
ssb.ee
Poli(vinüülkloriid), tuntud kui PVC, on mitmekülgne plastik, millel on lai kasutusala, üheks neist on põrandakate. PVC-põrandad on populaarne valik paljudes kommerts- ja eluruumides tänu nende vastupidavusele, hoolduse lihtsusele ja kulutõhususele. PVC-põrandad on tuntud oma vastupidavuse, veekindluse ja disaini mitmekülgsuse poolest. Need on suurepärane valik aladele, kus on palju jalakäijaid või potentsiaalne kokkupuude niiskusega. Lisaks on PVC-põrandad lihtsasti paigaldatavad ja saadaval mitmesugustes stiilides ja mustrites, et sobituda iga sisekujundusega. PVC-põrandate regulaarne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.