Rohkema info nägemiseks:

BEST HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1640; jälgijaid - 119. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BEST HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

BEST HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 1640 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 119 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 32 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Best Holding on tegutsenud alates 1999. aastast. Möödunud tegevusaastate jooksul on endisest suurmajandite aegsest heinaseemnekuivatist arendatud kaasaegne autoteeninduse keskuseks.

Meie eesmärgiks on olla kvaliteetset teenust pakkuv remonditöökoda kliendile, kes hindab personaalset ja professionaalset teenindust. Meile on tähtis kliendi rahulolu. Aidata klientidel jõuda oma tulemuseni parimail ja kiireimal moel. Kompleksne teenus ühest ja samast kohast annab turvalisust meie kliendile.

Ettevõtte põhitegevuseks on mootorsõidukite hooldus- ja remonttööd. Hooldus- ja remonditöid teostatakse Käina valla Nõmme külas asuvas autoremonditöökojas, teenus on kiire ning kliendile paindlik ja usaldusväärne. Kaasaegsete vahenditega varustatud töökojas on võimalik teostada suurel hulgal väga erinevaid töid. Lisaks tegeleb ettevõte ehituseadmete ja kinnisvarainvesteeringute rendile andmisega.

2022. aasta jaanuaris esitas ettevõte toetustaotluse LEADER meede 19.2 „Toetus tegevuste teostamiseks kohaliku arengu strateegia raames” rajamaks välitöökoht, et pakkuda oma töötajatele turvalist töökeskonda ja vähendada nakatumisriski COVID-19 viirusesse.

Kokku investeeris ettevõte 2022 a. põhivarasse 27 274 eurot. Põhivara kulum moodustas 31 351 eurot.

Müügitulu kasvas võrreldes 2021.aastaga 14 %, jõudes 287 154 euroni. Aruandeperiood lõpetati 53 756 eurose kasumiga.

2022.aastal oli ettevõtte töötajate keskmine arv 4 ning tööjõukulu koos maksudega oli 59 985 eurot.

Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikme tööd ei tasustatud.

2023 aastal on plaanis lõpetada välitöökoha ehitus, uuendada kontori ja puhkeruumi kütteseadmed

BEST HOLDING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.