Rohkema info nägemiseks:

AITA LIIVA LILLED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 881; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta AITA LIIVA LILLED kohta arvamuslugu!"

AITA LIIVA LILLED OÜ tegevusaruanne 2022

Aita Liiva Lilled OÜ põhitegevuseks on 1999.aastast lõikelillede ja potilillede müük kaupluses. Aita Liiva Lilled OÜ töötajad on pikajalise kogemuse ja kõrge professionaalsusega. Valmistakse lõikelilledest kimpe ja dekoratsioone, lilleseadeid tähtpäevadeks, leinakimpe ja –pärgi. Pulmadeks pruudikimbud, peigmehe rinnakaunistused, autokaunistused, kiriku ja peokoha dekoratsioonid. Saab tellida lillekullerit. Põhitegevusele lisaks pakutakse firmadele taimede hooldust kontoris, sisehaljastust ja hooajalisi kaunitusi.

Dropdown

kõik artiklid

Ümara kujuga leinakimp

Mis see siis täpsemalt on? Nagu nimigi ütleb, on tegemist leinakimbuiga. Selle kõige mugavama ja käepärasema matuselille seadega. Mis on aga teisiti on kuju. Üm
leinalilled.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.