Rohkema info nägemiseks:

NET SYSTEMS GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1529; jälgijaid - 40. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NET SYSTEMS GROUP kohta arvamuslugu!"

NET SYSTEMS GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 1529 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 40 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Net Systems Group omab 100%-st osalust OÜ-s Weerec ja AS-s Ecometal.

AS Ecometal ja OÜ Weerec tegutsevad jäätmekäitluse valdkonnas. Nende ettevõtete töö oli aruandeaastal stabiilne, sotsiaalseid ja keskkonnaalaseid probleeme ei esinenud ja nende tekkimist pole ette näha ka lähiajal. OÜ Höhle põhitegevusalaks on kaablite paigaldamiseks ja kaitseks ettenähtud mikrotorude ja nende kimpude tootmine. Seoses mikrotorude kasvava vajadusega maailmas, tunnetasid OÜ Höhle omanikud kasvavat survet ettevõtte omandamiseks rahvusvaheliste suurkorporatsioonide poolt. 2023. aasta kevadel toimuski grupi koosseisus oluline muudatus ning Höhle osalus läks üle uutele omanikele.

OÜ Net Systems Group müüs 2023. aasta suvel oma 50-protsendilise osaluse Koidulapark Hotell OÜ-s.

OÜ Net Systems Group vähemuosanik Maidu Kaasik kinkis 2023. aasta suvel oma alla kahe protsendilise osaluse OÜ-s Net Systems Group

Tõnis Kaasikule. Pärast seda on Tõnis Kaasikul OÜ-s Net Systems Group täisosalus.

Gruppi kuuluvate ettevõtete kogukäive ületas aruandeaastal 29,55 miljonit eurot (2022. aastal 48,09 miljonit eurot), vähenedes eelmise aastaga võrreldes 18,54 miljonit eurot (2022. aastal võrreldes 2021. aastaga suurenes 9,44 miljonit eurot).

Aruandeaasta kasum suurenes võrreldes eelmise aastaga 14,15 miljonit eurot (2022. aastal võrreldes 2021. aastaga suurenemine 0,19 miljonit eurot). Ringmajanduse valdkonnas töötavatel tütarettevõtetel Weerec OÜ-l ja Ecometal AS-l on ette näha positiivseid finantsmajanduslikke arenguid.

Elektroonikaromu ja plastjäätmete käitlusettevõte Weerec OÜ investeeris majandusaastal täiendavatesse ümbertöötlemise seadmetesse, tehnikasse ja laboriseadmetesse ning parendas ja täiustas olemasolevaid jäätmekäitluse seadmeid. 2023. aastal panustas Weerec OÜ veel ressursitõhususse (energia tõhususe parendused), parendas töökeskkonna tingimusi (varikatused välitingimustes ning töö- ja vabaaja tingimused tehases) ja osales aktiivselt seaduseloome kujundamises läbi ettepanekute. Weerec OÜ plastiku ümbertöötlemise maht suurenes üle 10%.

Weerec OÜ eesmärgid ja arengusuunad järgmiseks 2024 majandusaastaks on: 1. Suurendada toodangute mahtusid; 2. Suurendada/ võimendada taastuvenergia tarbimist; 3. Tegeleda ressursitõhususega (tootmisest tekkivad jäätmed); 4. Suurendada ekspordi/ impordi mahtusid 13%; 5. Suurendada kliendibaasi; 6. Uurida lihtsamaid käitluse võimalusi elektroonikajäätmete valdkonnas.

Ecometal AS jätkas vanade pliiakude ümbertöötlemisega, pakkudes keskkonnasõbralikke lahendusi ja toetades ringmajandust. Aasta jooksul keskenduti tootmise efektiivsuse parandamisele, energiakasutuse optimeerimisele ja jäätmete vähendamisele. Tõhusamate protsesside arendamine aitas ohjata tootmiskulusid ning parandada toodete kvaliteeti ja keskkonnasõbralikkust.

Jätkati koostöö tõhustamist Põhjamaade ja Baltikumi tarnijatega, tagades jätkuva ja stabiilse toorme saadavuse. Samuti laiendati eksporditurge, tõstes ettevõtte tuntust ja usaldusväärsust rahvusvahelisel areenil. 99% toodangust eksporditi, edendades globaalseid tarneahelaid.

Töötajate heaolu oli jätkuvalt fookuses. 2023. aastal panustasid 57 meeskonnaliiget oma oskustega ettevõtte edusse. Töötervishoiu ja tööohutuse täiustamine oli prioriteet, mille tulemusena toimub 2024. aastal ISO 45001 sertifitseerimine, tõstes töökeskkonna ohutuse uuele tasemele.

Finantsinvesteeringute kaudu suudeti kasvatada ettevõtte maksueelset kasumit, parandades finantsressursside haldust. Investeeringute tulu on parandanud kasumlikkust ja toetanud finantsstabiilsust.

Ecometal AS alustas naatriumsulfaadi kristalliseerimisüksuse moderniseerimisprojekti, mis toetab ringmajandust ja keskkonnahoidu. Projekti maksumuseks on ligikaudu 1 050 000 eurot, mida toetab Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fond kuni 394 050 Euroga.

Direktiivi (EL) 2022/431 rakendumine on järgnevatel aastatel meie tegevuse oluline siht, mis suurendab kohustusi töötajate tervise kaitsmisel, mõjutades kõiki EL-is pliitööstuses tegutsevaid ettevõtteid.

Ecometal AS panustas ettevõtte sisekultuuri ja ärieetika arendamisse, luues eetikakoodeksi ja tarnijate juhendi, mis toetuvad ÜRO inimõiguste deklaratsioonile ja ILO töötajate õigustele, edendades keskkonnakaitset ja jätkusuutlikku arengut.

NET SYSTEMS GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.