Rohkema info nägemiseks:

TEFIRE GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7381; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEFIRE GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

TEFIRE GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 7381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Tefire Group asutati 2000. aastal. OÜ Tefire Group põhitegevusalaks oli lõppenud majandusaastal ja on planeeritud ka järgnevateks aastateks tuletõkestustööde teostamine ehitusobjektidel - tuletõkestusmaterjalide paigaldamine, metallkonstruktsioonide tulekaitsevõõpamine, puitkonstruktsioonide tulekaitselakkimine ja tuletõkestustööde vahendamine.

EMTAK KOOD: 43291 Tuleohutuse tagamiseks tehtavad isolatsioonitööd.

Tefire Group OÜ kuulub konsolideerimisgruppi, mille emaettevõtjaks on Kraner Investments OÜ.

Riskid ja mõjud

Ehitussektori areng on tugevas seoses kogu riigi majanduse arenguga. Eluruumide ehitus on küll veel kasvutrendis, kuid rajatiste ja hoonete ehitusmahud vähenevad. Ehitushinnad on pidurdunud ja tööjõud kallinenud.

Maailmamajanduse väljavaated on viimase aasta jooksul halvenenud. Halvenenud on ka Eestile oluliste ekspordiriikide majandusprognoosid ja see mõjutab Eesti majandust. Majanduskasvu aeglustumine ja kasvanud ebakindlus toob ilmselt kaasa ehitusturu kasvu aeglustumise.

Ehitussektoris on probleeme maksekäitumisega, tellijate makse viivitused, kahjumi katmine teiste objektide arvelt. Oskustööliste defitsiit ja sellest tingitud suurenenud palganõuded. Peatöövõtjate makseraskused, alapakkumised.

Juhtkond on hinnanud võimaliku üldise majanduskriisi mõjusid ettevõtte äritegevusele, olulisemateks ohtudeks on: (cid:127) ehitusturu langus; pankrotid; (cid:127) deebitoride võimalikud makseraskused, mis võivad kaasa tuua nõuete väärtuse languse ning kahjumid; (cid:127) tarnijad, kes võivad sattuda raskustesse ning seega on võimetud tarnima kaupu, pakkuma teenuseid kokkulepitud tähtaegadel ja tingimustel; (cid:127) kvalifitseeritud tööjõu puudus, tööjõu kallinemine; (cid:127) euribori tõus,

Juhtkonnal ei ole võimalik usaldusväärselt ennustada, milline on võimaliku majanduskriisi mõju ettevõtte tegevusele ja finantspositsioonile, kuid usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus praegustes tingimustes.

Tefire Group OÜ müügitulu 2022. aastal oli 5 202 737 eurot. Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse 77 075 eurot.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (tuh. eurot) 5 203 4 456

Ärikasum (tuh. eurot) 22,8 -55

Müügitulu kasv 16,76% 22,23%

Ärikasumimäär 0,44% -1,23%

Maksevõime tase 2,17 1,72

Koguvara puhasrentaablus ROA 1,64% -3,45%

Omakapitali puhasrentaablus ROE 2,82% -6,35%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Müügitulu kasv (%) = (müügitulu 2022 - müügitulu 2021/müügitulu 2021) * 100

Ärikasumimäär (%) = ärikasum/müügitulu * 100

Maksevõime tase = käibevara/lühiajalised kohustised

Koguvara puhasrentaablus ROA = puhaskasum/perioodi keskmise koguvaraga

Omakapitali puhasrentaablus ROE = puhaskasum/omakapital

TEFIRE GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.