Rohkema info nägemiseks:

TAMREX OHUTUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10149; jälgijaid - 362. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TAMREX OHUTUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

TAMREX OHUTUSE OÜ hetkeolukord

Juba 10 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 362 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 28 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tamrex Ohutuse OÜ kontserni majandustegevusele ja –tulemustele avaldasid Eestis, Lätis,

Leedus ja Soomes 2022.a olulist mõju järgmised asjaolud: - nagu ka ülejäänud maailmas, keerles ka meie majanduselu 2022. aastal oluliselt kiire hinnatõusu ümber. Baltikumi hinnatõus oli euroala üks kiiremaid. Tarbijahinnaindeks tõusis Eestis 2021.

aastaga võrreldes 19,4%. Peamiseks põhjuseks oli kogu euroalal energia kallinemine, milleks andis tugeva tõuke Venemaa invasioon Ukrainasse. Kuna tööturg oli tugev, siis isegi kahekordsete inflatsiooninumbrite juures Baltikumis nägime nõudluse vähenemist alles aasta teises pooles; - tugeva inflatsiooni ohjeldamiseks alustasid keskpangad jõuliselt baasintresside tõstmisega, mis omakorda mõjutavad nii ettevõtete kui eraklientide kindlustunnet ja investeerimisotsuseid. 2022.

aastal tõstis Euroopa Keskpank intressimäärasid 2,5 protsendipunkti võrra. Aasta teisel poolel nägime selgelt eraklientide nõudluse vähenemist, mis kajastus kogu meie regiooni müügis; - euroala majanduse kasv vähenes 2022. aastal 3,4%ni; - Vene-vastaste sanktsioonide mõjud, toormete kallinemine ja ostujõu kahanemine nii Eestis kui ka välisturgudel ning investeeringute vähenemine tõid 2022. aastal kaasa majandusaktiivsuse kahanemise; - aastases kokkuvõttes kasvas Eesti majandus -1,3%, Läti majandus 2,8%, Leedu majandus 1,9% ja

Soome majandus 2,1%; - Lätis asuv tütarettevõte Tamrex SIA jätkas oma tegevust Lätis. Eelmise aastaga võrreldes käive kasvas; - Leedus asuv tütarettevõte Tamrex UAB jätkas oma tegevust Leedus. Eelmise aastaga võrreldes käive kasvas; - Soomes asuv tütarettevõte Tamrex OY jätkas oma igapäevast tegevust. Eelmise aastaga võrreldes oli käive ja ärikasum väikeses languses. Hetkeseisuga on Soomes 9 kauplust; - jätkasime oma e-keskkonna tamrex.eu arendamist.

Konsolideerimisgrupp

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad on tule- ja tööohutustoodete müük.

Konsolideerimisgruppi kuuluvad emaettevõte Tamrex Ohutuse OÜ, tütarettevõtted Tamrex SIA (osalus 100%), Tamrex UAB (osalus 100%), Tamrex OY (osalus 100%) ja OdavOhutus.ee OÜ (osalus 100%).

Käive 2022.a oli kontserni käive 24 996 463 eurot. Kontserni käive langes võrreldes eelmise aastaga.

2022.a kasum oli 938 630 eurot. Üldiselt hindame aasta tulemust heaks. Kontsern suurendas aastaga oma turuosa.

Töötajad

Kontsernis töötas 2022.a keskmiselt 130 põhikohaga töötajat, kogu palgakulu oli 4 746 805 eurot.

Ettevõtte juhatus koosneb 3 liikmest, üks juhatuse liige tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina. 2022.a juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Dividendipoliitika

Otsus dividendide jaotamise ja maksmise kohta tehakse lähtuvalt tegevuse tulemusest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2022. aastal erakordselt kõrge hinnatõus, kõrged intressimäärad ja Ukrainas toimuv sõda on põhjuseks, et tarbijate kindlustunne on väga palju langenud ning oleme sisenenud majanduslanguse faasi. Eeldatavasti kujuneb kogu 2023. aasta korrektsiooniks pikale kümnendile, kus majandus pigem stabiilselt kasvas. Sellega seoses ei tee me kaugeleulatuvaid prognoose, vaid jätkame oma

TAMREX OHUTUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.