Rohkema info nägemiseks:

VALOREM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 339; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VALOREM OÜ kohta arvamuslugu!"

VALOREM OÜ hetkeolukord

Juba 339 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. a jätkas VALOREM OÜ arvutisüsteemide ja andmebaaside halduse kestvuslepingute järgselt teenuste osutamist, samuti tõlke- ja toimetamisteenuste osutamist. Neid tegevusi on kavas jätkata ka 2023.

aastal.

VALOREM OÜ juhatuse seisukohalt on firma kvaliteedipoliitika eesmärk osutada kõrgel tasemel teenust, mille põhiliseks hindamiskriteeriumiks on kliendi rahulolu. Ettevõtte tegevus on jätkuvalt planeeritud teostuma põhitöö kõrval toimuva tegevusena, eesmärgiks on paindlikult tegutseda üksikute lepingute täitmiseks, samuti konkreetsete projektide elluviimiseks, tehingute vahendamiseks ning muude põhitegevusega seonduvate ning võimaluste olemaolul ka uute teenuste pakkumiseks vastavalt ettevõtte suutlikkusele ja klientide soovidele. Ettevõtja poolt osutavad teenuseid juhatuse liikmed, seetõttu ei ole ka 2022. a. võetud tööle töölepinguga töötajaid.

Juhtkonna hinnangul on VALOREM OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Osaühingu tegevjuht on ka äriühingu juhatuse liige. Juhatuse liikmetele töötasu makstud ei ole.

VALOREM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.