Rohkema info nägemiseks:

INTERNO PLAADIMAJA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3159; jälgijaid - 49. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INTERNO PLAADIMAJA AS kohta arvamuslugu!"

INTERNO PLAADIMAJA AS hetkeolukord

Juba 3159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2023

Interno Plaadimaja AS (kaubamärk Interno) on keraamiliste plaatide müügiga tegelev ettevõte, mis loodi aastal 1999. Põhitegevuseks on keraamiliste plaatide turustamine, mis jaguneb järgnevalt - projektimüük, edasimüük ja salongimüük. Hetkel on meie koostööpartneriteks ca 25 tootjatehast üle kogu maailma. Põhilised tootjamaad meie jaoks on Itaalia, Hispaania, Poola, Portugal, Prantsusmaa ja Soome.

2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 1 189 301 eurot. Müügitulust moodustas enamiku keraamiliste plaatide müük.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Interno Plaadimaja AS prioriteetideks järgmisel majandusaastal on kliendibaasi suurendamine ja eelnevalt juba kinnistunud klientidele parima kvaliteediga toodete tarnimine. Samal ajal hoiame ennast kursis maailma keraamikatööstuses toimuvaga, et olla pidevalt uute moodide ning suundade juures ja tuua neid esimeste seas Eesti turule. Lühidalt öeldes olla trendikujundaja Eesti keraamiliste plaatide maastikul . Kuna tootearenduse ja kontaktidega üle maailma oleme tegelenud juba väga pikka aega, siis üritame endiste partneritega süvendada koostööd, kuna maailma mõistes ongi meie tarnijad keraamika moeloojad. Peamiste koostööpartneritena võib esile tuua IRIS Ceramica, Refin Ceramiche ja

Mirage Granito Ceramico Spa, mis on üle maailma tuntud kui ühed trendikamad ja kvaliteetsemad tehased, kelle ainuesindajad Eestis oleme juba ligikaudu 20 aastat.

INTERNO PLAADIMAJA AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.