Rohkema info nägemiseks:

VIOLANTE MÖÖBEL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4577; jälgijaid - 59. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VIOLANTE MÖÖBEL OÜ kohta arvamuslugu!"

VIOLANTE MÖÖBEL OÜ hetkeolukord

Juba 4577 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 59 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Violante Mööbel OÜ põhitegevuseks on pehmemööbli tootmine. Kogu toodang eksporditakse Skandinaaviamaadesse, eelkõige Norra klientidele.

Tulud, kulud ja kasum

Müügitulu oli 2022. aastal 5 984 tuhat eurot (2021. aastal 6 992 tuhat eurot). Aruandeaasta kahjumiks kujunes 88 tuhat eurot (2021. aastal oli kasum 92 tuhat eurot). 2022. aastal ettevõte omanikele dividende ei maksnud.

Investeeringud 2022. aastal investeeriti kogusummas 18 tuhat eurot (2021. aastal 66 tuhat eurot) tootmismasinatesse ja -seadmetesse.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Tehingud tarnijatega toimuvad eurodes, USA dollarites ja Norra kroonides. Müügivaluutad jagunevad peaaegu võrdselt eurode ja Norra kroonide vahel, mistõttu valuutakursi muutumise risk on olemas.

Kuna Violante Mööbel OÜ ei oma suuremahulisi pikaajalisi laene ja panga poolt on riskid hinnatud, siis on ka intressimäärade muutumise risk madal.

Personal 2022. aastal oli ettevõttel keskmiselt 58 töötajat (2021: 62) ning tööjõukulud moodustasid 1 066 tuhat eurot (2021: 1 254 tuhat eurot). Juhatuse liikmetele arvestati tasu majandusaastal 8 tuhat eurot (2021. aastal 8 tuhat eurot). Nõukogu liikmetele arvestati tasudena 22 tuhat eurot (2021.

aastal 22 tuhat eurot).

Juhatuse ja nõukogu liikmed

Nõukogu liikmed on Eldar Eilertsen (nõukogu esimees), Olaug Strand Brunstad ja Haakon Thor Brunstad.

Violante Mööbel OÜ juhatuse liikmed on Ronny Bjøringsøy ja John Henrik Welle.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Olukord turul on olnud keeruline alates 2022. aasta suvest ja see jätkub ka 2023. aastal. Ettevõte on tekkinud olukorras tarvitusele võtnud meetmeid nagu koondamine ja kulude kärpimine. Ettevõtte likviidsuse ja finantseerimisega probleeme pole, ettevõttel on väike laenukoormus ja positiivne omakapital. Juhtkonna hinnangul on ettevõttel hea positsioon vähenenud müügimahtude periood üle elada.

Violante Mööbel OÜ on jätkuvalt tegutsev. Violante Mööbel OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on oma bränditoodete positsiooni hoidmine Norra turul ja pakkuda konkurentsivõimelist toodangut teistele brändidele. Samal ajal pöörab ettevõtte suurt tähelepanu tootmisefektiivsuse suurenemisele.

VIOLANTE MÖÖBEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.