Rohkema info nägemiseks:

ADELANTE KOOLITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 424; jälgijaid - 21. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ADELANTE KOOLITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ADELANTE KOOLITUS OÜ hetkeolukord

Juba 424 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Adelante Koolitus asutati 2000. a. Ettevõtte põhitegevuseks on koolitustegevus ja kirjastamine Eesti Vabariigis. Ettevõtte turu sihtgrupiks on nii Eesti ettevõtted kui ka eraisikud.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Adelante Koolitus müügitulu 52 721,98 eurot. Ettevõte müügitulust moodustas 94% teenuste ja toodete müük Eestisse.

Arengu- ja uurimisväljaminekuid majandusaastal ei tehtud ning neid ei ole planeeritud ka 2023. aastaks.

Koolitustegevus ja coaching 2022. aastal jätkas ettevõte koolitustegevuse ja coachinguga ning plaanib seda jätkata ka 2023. aastal.

Kirjastamine

Alates 2002. aastast on ettevõte kirjastanud 'Kuula & Korda' sarjas audioõpikuid inglise, soome, vene, hispaania, rootsi ja saksa keele õppimiseks eesti keele baasil ning inglise keele õppimiseks audioõpikuid vene keele baasil. Ettevõte ei kirjasta juurde audioõpikuid, kuid jätkab olemasolevate audioõpikute müüki.

Giigiteenused 2022. aastal pakkus ettevõte piiratud koduses giiditeenuseid ja 2023. aastal plaanib ettevõte jätkata giiditeenustega.

Personal 2022. aastal töötas OÜ-s Adelante Koolitus keskmiselt kolm inimest. OÜ Adelante Koolitus arvestatud töötasu üldsumma (sotsiaalmaksu ja tööandja töötuskindlustusmaksega) 2022. aastal oli kokku 25 069,67 eurot (tegevjuhtkonnale ettevõtte juhtimise eest otseselt eraldi tasu ei arvestatud). Põhikohaga töötajaid aruandeaastal jooksul oli kokku keskmiselt kolm. Ülejäänud töötajad töötasid tööettevõtu lepingu alusel.

Kaidi Peets

OÜ Adelante Koolitus juhatuse liige

ADELANTE KOOLITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.