Rohkema info nägemiseks:

SEEDRI PUUKOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1540; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SEEDRI PUUKOOL OÜ kohta arvamuslugu!"

SEEDRI PUUKOOL OÜ hetkeolukord

Juba 1540 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 78 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Seedri Puukool on asutatud 2000. aastal. Osaühingu põhitegevusalaks on istikute tootmine ja nende müük. Kasvatatakse põhiliselt tarbetaimede istikuid, vähetuntud puuvilja- ja marjaklutuuride ning väiksemas koguses ilupuude ja ilupõõsaste istikuid. istikute kasvatamiseks on olemas lisaks avamaa väljale 1000 m2 klaaskasvuhoone pinda ja 1000 m2 kilekasvuhooneid.

Osaühing Seedri Puukool on osalenud Euroopa Liidu programmides WaterBee ja OPIRIS, millega uuriti ja katsetati uuenduslikke viljapuude kastmise süsteeme ja nende juhtimist. Alates 2016 .aastast osaleb ettevõtte uute toodete, tavade, protsesside ja tehnoloogiate arendamise toetust Eesti maaelu arengukava raames.

Osaühingu majandustegevusest

Aruandeaasta müügitulu kasvas võrreldes eelmise aruandeaastaga ja oli 181,8 tuhat eurot, 2021. aastal 168 tuhat eurot. Mõlema aasta müügitulu moodustus puukooli toodangu müügist. Istikuid müüdi põhiliselt Eesti suuremates aianduskeskustes, kohapeal puukoolis ning erinevatel laatadel. Majandusaasta lõpetati kasumiga.

Alates 2016. aastast saab ettevõte Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti kaudu uute toodete, tavade, protsesside ja tehnoloogiate arendamise toetust Eesti maaelu arengukava raames. Projekti partnerid on Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut. Täpsemalt saab lugeda kodulehelt www.seedripuukool.ee.

Aruandeaastal ettevõtte juhtkonnas muudatusi ei olnud.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes. Ka saadud laenud on eurodes ning intressimäärad on seotud

EURIBOR, mistõttu valuutakursside ja intressimäärade risk on olematu.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole järgmisel aastal muudatusi ette näha. Pööratakse tähelepanu sortimendile ja kvaliteedile ning jälgitakse nõudluse muutusi turul, et neile kiiresti reageerida. Ettevõtte juhtkond on teadlik keerulisest olukorrast maailmas ja on analüüsininud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et vaatamata ebakindluse tekitamisele ei avalda olukord olulist mõju ettevõtte tegevusvaldkonnale ja juhtkonna hinnangul on ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

SEEDRI PUUKOOL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.